Новият сингъл на Поли Генова е вдъхновен от носталгията по MTV

Любимата българска звезда зарадва феновете си с нова песен –  "Недей да правиш така"! Докато Поли обикаля Европа, пеейки пред многохилядна публика в Барселона, Варшава и Мадрид тя създаде парче вдъхновено от носталгията по златните години на MTV.
 
Песента е на български език, със звучене, което докосва сърцето на всеки фен на класическите MTV хитове. Нейни автори са Щерион Пилидов и Елена Сиракова, а видеото към сингъла е режисирано от Вито Бонев. Абстрактните му и креативни похвати пресъздават перфектно духа на 90те години. Целият клип е заснет на видео касети, постигайки този невероятно автентичен и носталгичен ефект. Самата Поли сменя няколко различни и непоказвани от нея досега визии. Сингълът ще бъде част от новия албум на талантливата певица, с който се очаква да зарадва феновете в края на годината.
 
 
За вълнението около създаването на песента Поли споделя: "Този свеж и различен проект, инспириран от музиката на края на 80-те и 90-те години, ни потапя в енергията, която ни кара да танцуваме в ритъма на диското! Благодаря на целия екип, с който работихме с огромно желание, вложихме цялото си вдъхновение и създадохме една малка, музикална машина на времето. Песента и видеото се допълват перфектно и са подарък за всички, които отдавна чакат песен на български език от мен."
 
В момента Поли е в Англия, където преди дни бе гост в публиката на първия полуфинал на Евровизия в Ливърпул, а малко след шоуто пя за феновете в местен клуб.
 
През изминалата седмица BBC радио излъчи специален епизод, посветен на Евровизия, в който Поли гостува на британската суперзвезда Сам Райдър. Подкастът "Music Life" се слуша от повече от 98 милиона души по целия свят. 

Свързани новини

Празнична изненада от певицата

21.12.2023

Коледно настроение от Поли Генова

05.12.2023

Шоуто е утре!

15.11.2023

Световният лейбъл работи с нашето момиче

30.10.2023

Взривоопасна комбинация

30.06.2023


flash