Поли Генова гостува на култовия Сам Райдър по BBC радио

Ексклузивен брой на световноизвестния подкаст Music Life на BBC, посветен на Евровизия, ще се излъчи този уикенд по BBC радио. 
 
Водещ на формата ще бъде британската суперзвезда Сам Райдър, а Поли Генова ще бъде негов специален гост. Те ще си говорят за това как се прави музика в днешно време и ще споделят със слушателите интересни истории и спомени от участието си на Евровизия.
 
Суперзвездата Сам Райдър с ексклузивно интервю за Radiocast
 
Music Life се излъчва по BBC World Service – най-голямата радиостанция в света с над 98 милиона слушатели. Поли Генова ще бъде специален гост на Сам в епизод, посветен на Евровизия. В подкаста ще се включат и победителя от конкурса през 2006 Мистър Лорди, както и една от представителките на Австрия тази година – Тея.
 
Звездата от "Евровизия" Сам Райдър представи новия си сингъл "Somebody"
 
Сам Райдър става популярен с кавърите на световни хитове, които споделя в TikTok по време на пандемията. Две години по-късно, през 2022 той представя Обединеното Кралство на конкурса Евровизия с песента "Space Man" и се класира на второ място. Победител става Украйна, но поради невъзможността Евровизия да се проведе в страната, домакин на тазгодишното издание ще бъде Ливърпул, Англия. Популярността на Сам не спира да расте и той е номиниран за най-добър изгряващ артист на Британските музикални награди през 2023, а наскоро издава и песен със световноизвестните диджеи Sigala и Давид Гета.
 
 
За участието в подкаста на BBC Поли Генова споделя: "Уникално преживяване – да участваш в изключително интересен разговор с толкова успешни артисти и то по любимата ти световна радио медия – BBC радио! Безкрайно съм благодарна за възможността да се запозная и комуникирам, макар и виртуално, с тези невероятни музикални професионалисти. Супер зареждащо е!"
 
Сам Райдър пусна нов сингъл - "All The Way Over"
 
Преди броени дни Поли се завърна от обиколка в Европа, където пя пред хиляди хора в Барселона, Варшава и Мадрид. Следващата седмица изпълнителката предстои да зарадва феновете си в Ливърпул и Лондон.

Свързани новини

Празнична изненада от певицата

21.12.2023

Коледно настроение от Поли Генова

05.12.2023

Шоуто е утре!

15.11.2023

Световният лейбъл работи с нашето момиче

30.10.2023

Взривоопасна комбинация

30.06.2023


flash