Сам Райдър с нов сърцераздирателен сингъл - "All The Way Over"

Сам Райдър пусна сърцераздирателния сингъл "All The Way Over", който предлага силен и запомнящ се припев с акомпанимент на пиано, който е готов да стане любим на феновете. 
 
Суперзвездата Сам Райдър с ексклузивно интервю за Radiocast
 
Зашеметяващо разпознаваемият глас на Сам, съчетан с неговите бурни теми за любов, загуба и сърдечна болка, правят песента недвусмислено съотносима за всеки. ""All The Way Over" е песен за всеки, който пътува от другата страна до загубата, скръбта или сърдечната болка", коментира Сам.
 
 
Главоломният възход на Сам беше затвърден от сингълa "Space Man", който се запечата в съзнанието на публиката със зашеметяващи изпълнения на Евровизия и платинения юбилей на Кралица Елизабет II. Песента се изкачи до втора позиция в класациите за сингли в Обединеното кралство, превръщайки се в най-добре класиралото се британско парче от Евровизия за повече от четвърт век. "Space Man" е едно от най-продаваните парчета за 2022 и благодарение на него Сам бързо стигна златен статус и се превърна в разпознаваеми име за всяко домакинство и в най-успешния дебютен изпълнител в Обединеното кралство за годината.
 
 
Певецът и автор на песни от Есекс за първи път стана известен по време на локдауна, когато неговите видеоклипове в TikTok започнаха да привличат аплодисментите на звезди като Алиша Кийс, Давид Гета, Джъстин Бийбър и Сиа. Той събра невероятните 13 милиона последователи и 106 милиона харесвания в платформата, което го прави най-успешния британски изпълнител в TikTok през 2021.

Свързани новини

Сам Райдър с нова песен

29.05.2023

Ново от Сам Райдър

15.05.2023

Поли Генова гостува на Сам Райдър по BBC

06.05.2023

Два града се състезават за Евровизия

28.09.2022

Британецът Сам Райдър с ново парче

22.08.2022


flash