Адел и Рич Пол - сгодени и със сватба през лятото?

В медиите се появи твърдение, че 34-годишната певица и нейният любим, спортен агент по професия, планират лятна сватба, две години след като публично разкриха връзката си.
 
Щастливата новина беше оповестена от онлайн клюкарския сайт "Deux Moi", който каза, че твърденията идват от "много надежден източник", пише life.dir.bg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@adelerichpaul)

 
Те се подсилват и от факта, че Адел носеше огромен диамантен пръстен на безименния си  пръст на последния си концерт в Лас Вегас през уикенда. Според източници, тя го носи от миналата година на наградите BRIT през 2022. Но дори да се приеме факта, че е била сгодена от 12 месеца, все пак за сватба до момента не ставаше дума. 
 
Адел и Рич се появиха заедно в публичното пространство за последно на "Супербоул". Двамата изглеждаха влюбени както винаги, и докато позираха за снимки на наградите "Грами".
 
Как се отказва на крал: Адел и Ед Шийрън няма да пеят на коронацията на Чарлз III
 
Доскоро Адел ревниво пазеше личния си живот, но явно Рич е изключение, за което говори с охота. През декември, по време на един от концертите си във Вегас, му изпя за рождения ден "Someone Like You", с думите: "И аз го обичам повече от самия живот, така че можем ли да му честитим рождения ден? Името му е Рич!"
 
Тя отново спомена Рич от сцената, когато се пошегува, че той е "бесен", след като фен се опита да ѝ даде телефонния си номер по време на концерт.

Свързани новини

Лас Вегас ще трябва да почака Адел

29.02.2024

8 години по-късно...

02.02.2024

Адел призна за най-големия си страх

01.02.2024

Адел атакува ново поприще

27.11.2023

Горчиво!

21.11.2023


flash