Роксен и Селин издадоха видеоклипa към песента "Enemies"

"Enemies" е колаборация между Роксен и Селин – млади и талантливи вокалисти, съответно от Румъния и Турция. 
 
Това е песен за любовта и как тя може да направи обратен завой, за това колко много можеш да бъдеш наранен в любовта. Ако някой ни научи какво е да си влюбен и как да обичаш, нямаше да ни нараняват толкова много, нямаше да ставаме врагове с човека, когото обичаме.
 
 
"Enemies" е продуциранa и написанa съвместно с Lawrent – част от продуцентското дуо Royale Avenue (What Is Love с Nito-Onna), както и с Джо Килингтън, Хана Болейн, Роксен и Селин, която се присъединява във втория куплет, който е написала сама. 
Roxen издаде нова песен с участието на Selin - "Enemies"
 
Роксен и Селин за първи път чуват песните на другата от радиото през късните летни месеци на 2022. Роксен току-що е постигнала голям успех със своя сингъл "UFO" (златен запис в Полша) и започва да промотира новата си динамична песен "Fool". Селин току-що е издала първия си сингъл "Cool" и работи върху миниалбум от ремикси с Бруно Пиетри от Хърватия и други артисти. 
 
През октомври 2022 двете изпълнителки започват да обсъждат възможно сътрудничество и нещата се случват изключително бързо, а видеото е заснето в Букурещ, Румъния.

Свързани новини

Селин Дион ще сподели повече за болестта

06.02.2024

Селин Дион има нужда от подкрепа

23.06.2023

Ще видим ли Селин Дион отново на сцената

15.06.2023

Селин Дион с нова музика

18.04.2023

Канадската звезда разказа всичко лично

08.12.2022


flash