Търси в сайта...

Роксен и Селин издадоха видеоклипa към песента "Enemies"

"Enemies" е колаборация между Роксен и Селин – млади и талантливи вокалисти, съответно от Румъния и Турция. 
 
Това е песен за любовта и как тя може да направи обратен завой, за това колко много можеш да бъдеш наранен в любовта. Ако някой ни научи какво е да си влюбен и как да обичаш, нямаше да ни нараняват толкова много, нямаше да ставаме врагове с човека, когото обичаме.
 
 
"Enemies" е продуциранa и написанa съвместно с Lawrent – част от продуцентското дуо Royale Avenue (What Is Love с Nito-Onna), както и с Джо Килингтън, Хана Болейн, Роксен и Селин, която се присъединява във втория куплет, който е написала сама. 
Roxen издаде нова песен с участието на Selin - "Enemies"
 
Роксен и Селин за първи път чуват песните на другата от радиото през късните летни месеци на 2022. Роксен току-що е постигнала голям успех със своя сингъл "UFO" (златен запис в Полша) и започва да промотира новата си динамична песен "Fool". Селин току-що е издала първия си сингъл "Cool" и работи върху миниалбум от ремикси с Бруно Пиетри от Хърватия и други артисти. 
 
През октомври 2022 двете изпълнителки започват да обсъждат възможно сътрудничество и нещата се случват изключително бързо, а видеото е заснето в Букурещ, Румъния.

Свързани новини

Завръщането на легендата

23.04.2024

Селин Дион ще сподели повече за болестта

06.02.2024

Селин Дион има нужда от подкрепа

23.06.2023

Ще видим ли Селин Дион отново на сцената

15.06.2023

Селин Дион с нова музика

18.04.2023


flash