Roxen издаде нова песен с участието на Selin - "Enemies"

"Enemies" е колаборация между румънката Roxen и туркинята Selin.
 
Това е песен за любовта и как тя може да направи обратен завой, за това колко много можеш да бъдеш наранен в любовта. Ако някой ни научи какво е да си влюбен и как да обичаш, нямаше да ни нараняват толкова много, нямаше да ставаме врагове с човека, когото обичаме.
 
"Enemies" е продуциранa и написанa съвместно с Lawrent – част от продуцентското дуо Royale Avenue, както и с Joe Killington, Hannah Boleyn, Roxen и Selin, която се присъединява във втория куплет, който е написала сама. Това е запомняща се, колоритна хитова песен със средно темпо, която остава в съзнанието ви за дълго.
 
 
Roxen и Selin за първи път чуват песните на другата от радиото през късните летни месеци на 2022. Roxen току-що е постигнала голям успех със своя сингъл "UFO" (златен запис в Полша) и започва да промотира новата си динамична песен "Fool". Selin току-що е издала първия си сингъл "Cool" и работи върху миниалбум от ремикси с Bruno Pietri от Хърватия и други артисти.
 
През октомври 2022 двете изпълнителки започват да обсъждат възможно сътрудничество и нещата се случват изключително бързо - "Enemies" прави своята премиера, придружена от визуализация. Официалният видеоклип ще бъде заснет в Букурещ, Румъния, в края на ноември и се очаква да излезе в началото на декември, като специална почерпка за феновете.

Свързани новини

"Enemies" вече с видео

20.01.2023

Roxen с нов сингъл

10.08.2022

#FreshNewMusic от изминалата седмица

16.02.2022

Най-свежите музикални премиери

30.08.2021

Roxen представя "Amnesia"

14.03.2021


flash