Джони Деп vs. Амбър Хърд - епизод последен

Амбър Хърд се отличава с голямо постижение през 2022 г., въпреки че, като се има предвид всичко, което ѝ се случи, вероятно ѝ се иска да не го е постигала.
 
Звездата от "Аквамен" е най-търсената знаменитост в Google през отминаващата година. Хърд предвожда звездната компания, в която влизат още "биткаджията" Уил Смит, екс светската двойка Пийт Дейвидсън - Ким Кардашиян и, естествено, бившият съпруг на Хърд - актьорът Джони Деп.
 
Според данните Амбър Хърд е знаменитост номер едно в Google за изминалата година, а останалата част от челната петица е попълнена във възходящ ред от Джони Деп, покойната кралица Елизабет II, куотърбека Том Брейди и телевизионната риалити звезда Ким Кардашиян.
 
Фактът, че толкова много хора са потърсили в търсачката името на Амбър Хърд тази година, е разбираем. Актрисата беше в центъра на най-скандалната съдебна драма от 2022 г.: делото на Джони Деп срещу нея за клевета. Предаван на живо, процесът се превърна в шоу за стотици хиляди хора по света. 
 
Нито Амбър Хърд, нито Джони Деп излязоха от процеса в добра светлина, след скандалните разкрития, които и двамата направиха по свой адрес, но разликата беше, че съдията реши, че искът на Деп е основателен и имиджът на звездата от "Карибски пирати" беше изчистен, за разлика от този на Хърд. 
 
Краят на сагата: Джони Деп спечели делото срещу Амбър Хърд
 
Съдебният процес даде на Деп възможността да покаже на света своята версия на нещата и актьорът получи шумна обществена подкрепа. До края на процеса известни личности публично застанаха на страната на Деп; някои по деликатен начин, а други доста шумно, припомня БГНЕС. 
 
Едно от нещата, за които много фенове търсят днес името на Амбър Хърд в Google е, за да научат дали актрисата ще се появи във филма "Аквамен и изгубеното кралство" догодина.
 
От известно време се носят слухове за участието на Хърд във филма - от съобщения за значително намалена роля до слухове, че героинята ѝ Мера ще бъде преквалифицирана или напълно изключена от филма.
 
Това, което допълнително може да подрони Хърд, е, че и титлата "Най-търсена в Google знаменитост през 2022 г." може да бъде оспорена от бившия й съпруг. 
 
Според USA Today, Google посочва, че Джони Деп е не само най-гугълваната знаменитост или актьор през 2022 г., но и най-търсеният човек в търсачката през изминаващата година.  

Свързани новини

Джони Деп е крал Луи XV

13.07.2023

Джони Деп се просълзи в Кан

17.05.2023

Още месец до концерта на Джони Деп

12.05.2023

Чакаме "Карибски пирати 6"

24.11.2022

Джони Деп си има нова приятелка

23.09.2022


flash