Поли Генова подготвя бляскав коледен концерт "По-добрата Коледа"

Една от най-обичаните български поп изпълнителки - Поли Генова, подготвя голям празничен спектакъл.
 
Ексклузивното Коледно шоу "По-добрата Коледа" ще ни потопи в магичната Лапландия, където звездата ще представи коледните си песни. Събитието ще се състои на 20.11.2022 г. в Киноцентър Бояна, където зрителите ще се насладят на приказна празнична обстановка и музикални вълшебства. Концертът е благотворителен и ще се проведе под патронажа на Посолството на Финландия в България. Специални гости на сцената ще бъдат Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов, Прея и Любо Нейков. 
 
"По-добрата Коледа" е проектът, който с години се мечтае, осмисля и оформя в главите на мен и на екипа ми. Отне ни време, за да успеем да подготвим и поднесем на всички вас този специален и много емоционален музикален букет от прекрасни композиции и текстове. Броя дните до 20-ти ноември, когато ще можем на живо, заедно с моето музикално семейство, да представим именно албума "По-добрата Коледа.", споделя Поли.
 
 
Коледата е време за сбъдване на мечти и именно заради това средствата от продажбата на билетите ще бъде дарена на "Операция: Плюшено мече", сдружение което подкрепя развитието на младежи в неравностойно положение. Вече в продажба са билети от различни ценови категории, както и ограничен брой VIP билети, към които зрителите ще присъстват на изискан коктейл по време на концерта, ще получат покана за Коледен базар и разходка из декорите на киноцентъра и възможността лично да се срещнат с Поли Генова.
 

Свързани новини

Празнична изненада от певицата

21.12.2023

Коледно настроение от Поли Генова

05.12.2023

Шоуто е утре!

15.11.2023

Световният лейбъл работи с нашето момиче

30.10.2023

Взривоопасна комбинация

30.06.2023


flash