Каква е Поли Генова извън светлините на прожекторите

Винаги когато говорим за Евровизия и българското присъствие в песенния конкурс, в ума ни на преден план излиза певицата, за която тази сцена е като втори дом – Поли Генова.
 
 
Тя е жена, за която музиката няма граници. Жена, която се впуска във всяко ново музикално начинание със сърце, душа и с една единствена цел – да докаже, че България има своето заслужено място на международната сцена.
 
Зад светлините на прожекторите обаче Поли живее по-различен живот. Тя е майка на две малки деца – Леа и Даниел, плод на нейната голяма любов с мъжа до нея – Джоузеф. В студиото на Radiocast Поли признава, че жонглирането между кариерата, останалите ангажименти и майчинството понякога е невъзможна мисия, но е нещо, което не би заменила и емоция, която е несравнима с нищо друго.
 
 
Кой е доброто и кой – лошото ченге вкъщи, чий ангажимент е миенето на чиниите и ще има ли звездна сватба скоро? На тези и още въпроси отговаря Поли Генова единствено в новия епизод на "Вярваш или не" с DIA в каналите на Radiocast – в YouTube, Spotify и Apple Podcasts.

Свързани новини

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024

"Операция Кино" гостува в Radiocast

23.02.2024

Карин Околие в Radiocast

14.02.2024

Йордан Дъбов в Radiocast

29.01.2024

Радостин Любомиров в Radiocast

21.12.2023


flash