Кайли Миноуг с първи големи концерти от три години насам

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг ще дебютира нова музика на първите си големи концерти от три години насам.
 
Това се очаква да стане на световния гей парад WorldPride, който ще се проведе в Сидни на 24 февруари. Там по всяка вероятност миньончето ще представи няколко нови парчета, с които ще изненада публиката. Записите се очаква да бъдат част от новия албум на 54-годишната певица. 
 
Кайли е повече от щастлива да бъде хедлайнер на WorldPride в Сидни, тъй като знае колко много означава парада за нейните LGBTQ+ фенове. Тя планира грандиозна презентация с музика, която никой не е чувал досега, съобщиха британски издания. 
 
 
"ЛЮБОВНИЦИ! За първи път WorldPride идва в южното полукълбо. ДА! Толкова съм развълнувана да съобщя, че ще пея на откриващия концерт в Сидни на 24 февруари 2023 г. в The Domain. Нямам търпение да ви видя там!", написа блондито в социалните мрежи. 
 
Кайли Миноуг на 53 - нова музика, нова любов и рекорди в класациите
 
По-рано този месец стана ясно, че Кайли е приключила работата по 16-ия си студиен албум. Тя отлетя за Лондон от дома си в Австралия, за да се срещне тайно с ръководителите на лейбъла си BMG, за да чуят готовите песни и да планират следващите стъпки за записите, с които Кайли ще изненада феновете си още в началото на новата година. Това което се знае, че изпълнителката е направила вълнуващи колаборации с някои от най-актуалните изпълнители в момента. 

Свързани новини

Великолепна комбинация

20.03.2024

Първа оригинална тава от 2016 насам

13.02.2024

Скоро нещо ново от Кайли Миноуг и Сиа

31.01.2024

Ново от австралийката

19.09.2023

Кайли Миноуг има нов топ хит

19.06.2023


flash