Търси в сайта...

Гейл се завръща с нова песен - "indieedgycool"

Гейл сподели новата си песен – "indieedgycool", продуцирана от Джони Шор и Пийт Напи ("abcdefu," Illenium, Madison Beer), парчето е придружено от официален видеоклип, режисиран Джими Фиско, с когото изпълнителката често си сътрудничи. 
 
 
"indieedgycool" анонсира пристигането на предстоящото EP на Гейл – "a study of the human experience volume two", което трябва да излезе на 7-ми октомври. 
 
Гейл представи нова песен - "ur just horny"
 
"a study of the human experience volume two" - съдържание:
indieedgycool
fmk (with blackbear)
ALEX
15
god has a sense of humor
snow angels
 
Гейл ще отбележи "a study of the human experience volume two" с най-голямото си хедлайнърско турне в Северна Америка до момента. Подгряващи изпълнители ще бъдат Карли Хансън и poutyface. 
 
17-годишната певица Гейл детронира Адел
 
На 13-ти август се навърши една година от издаването на двойно платинения пробивен хит "abcdefu", събрал 2 милиарда стрийма и оглавил класациите в цял свят, който беше придружен от официален видеоклип, събрал над 160 милиона гледания. "abcdefu" се оказа забележителен дебют за Гейл, задържайки се на #1 в класациите на Billboard – "Global 200 Excl. US" в продължение на девет последователни седмици и "Global 200" в продължение на четири последователни седмици, изкачи се до #3 в Billboard Hot 100 в САЩ, след като прекара три последователни седмици на върха на Топ 40 на радио класациите в цялата страна.
 

Свързани новини

Гейл с нова песен

10.05.2023

Гейл с нова песен

15.03.2023

Гейл с нова песен

25.10.2022

Новият албум на Гейл е тук

11.10.2022

Гейл с втори албум, записа дует

19.09.2022


flash