Гейл представи нова песен - "ur just horny"

Гейл (GAYLE) сподели нетърпеливо очаквания си нов сингъл "ur just horny". 
 
Продуциран от Daylight (gnash, Шон Мендес) и Пийт Напи (Thirty Seconds To Mars, Madison Beer, Shinedown) и писан от Гейл, Даниел Кириакидес (Силван Есо, K. Flay), и Сара Дейвис, тракът е придружен от официално музикално видео, чиято премиера се случи в платформите на MTV, с излъчване на всеки час.
 
 
""ur just horny" е за времето, когато прекрачих линията в приятелство, което мислех за платонично с години", казва Гейл. "След като прескочих тази линия, забелязах, че започнаха да ме третират различно – не бяха толкова мили, дружелюбни и честни и не можех да ги разпозная вече. Започнах да ги хващам в малки лъжи и умът ми не можеше да спре да се чуди за какво друго са ме лъгали преди. Писането на "ur just horny" за мен беше осъзнаването, че не искат да са ми приятели, а просто да ми влязат в гащите – и от това болеше. Трудно е да разграничиш платоничните, романтичните и сексуалните чувства, и понякога в приятелството границите се размиват". 
 
17-годишната певица Гейл детронира Адел
 
"ur just horny" маркира зрелищно продължение след пробивния сингъл на Гейл, "abcdefu" и предшества предстоящ мини албум тази пролет. Славно непочтителния "abcdefu" бързо се оказа емблематичен дебют за 17-годишната изпълнителка от Нашвил, който сега се изкачва в топ 10 в "Hot 100" на Billboard, след като достигна №1 в редица класации. Официалният музикален видеоклип в момента е с над 62 милиона индивидуални гледания в YouTube. 
 
 
Гейл обедини усилията си с известната алт-гръндж изпълнителка Royal & the Serpent за огнена нова преработка на "abcdefu".

Свързани новини

Гейл с нова песен

10.05.2023

Гейл с нова песен

15.03.2023

Гейл с нова песен

25.10.2022

Новият албум на Гейл е тук

11.10.2022

Гейл с втори албум, записа дует

19.09.2022


flash