Новият властелин на чартовете: Lizzo

Певицата Lizzo остава начело на класацията на Billboard за сингли с "About Damn Time" за втора последователна седмица, съобщи изданието.
 
Това е пилотното парче от новия албум Special на изпълнителката, който излезе в средата на месец юли и също стана най-продаваната музикална колекция. Постижението идва на фона на грандиозния успех на ремикса на "About Damn Time" с Purple Disco Machine, който се превърна в любимата лятна мелодия на радиостанциите по целия свят. 

Втората позиция в класацията отново е за британския певец Хари Стайлс със сингъла "As It Was". Той беше начело на подреждането в десет непоследователни седмици със суперуспешния пилотен сингъл от новия си албум Harry's House.
 
Хитът "Running Up That Hill" на Кейт Буш, който записа исторически успех близо 40 години след първоначалното си излизане, запазва третото си място. Парчето отново стана актуално благодарение на саундтрака на сериала "Странни неща" ("Stranger Things").
 
В челната петица на подреждането на Billboard за сингли се нареждат Джак Харлоу с "First Class", както и рапърът Фючър с хита си "Wait for U", в който участват Дрейк и Темс. 
 
R&B кралицата Бионсе заема шеста позиция с пилотната песен "Break My Soul". Тя се изкачва нагоре в подреждането само с едно стъпало спрямо миналата седмица, когато излезе и новият й албум Renaissance

Свързани новини

Марая Кери оглави класация на Billboard

21.12.2023

Billboard отличи латино идолите

10.10.2023

Облаците над певицата се сгъстяват

10.08.2023

Лизо отговори на обвиненията

07.08.2023

Три танцьорки я обвиняват

02.08.2023


flash