Търси в сайта...

Бионсе се възражда с RENAISSANCE - чуй целия албум онлайн

Бионсе дава началото на една нова ера на свобода, вдъхновение и артистичност със седмия си студиен албум RENAISSANCE. Колекцията пристига 6 години след появата на аплодирания от критиците проект Lemonade, издаден изненадващо през 2016.
 
Магията на RENAISSANCE е и в извисяващите се вокали на Бионсе - богати, прочувствени, на моменти уязвими и изпълнени със страст, които биват допълнени от запомнящи се, дръзки и емоционални текстове.
 
Издавайки албума без допълнителни визуални елементи, суперзвездната певица дава на феновете си възможността да се потопят в процеса на слушането, наслаждавайки се на всеки миг от скъпоценната продукция. Докато "Break My Soul" - първият сингъл от колекцията - бива представен с минималистично лирик видео, издаването на RENAISSANCE без съпътстващи визуализации е ход, променящ културата и дефиниращ ера на преоткриване.
 
Тя продължи нетрадиционното разпространение с издаването на първото парче от албума в полунощ, в деня на лятното слънцестоене. Колекцията е празник за клубната ера - кулминация на свободата, бягството и екстаза, предразполагащи хората творчески да изразят себе си чрез ритъма.
 
 
"Създаването на този албум ми даде свободата да мечтая и да намеря бягство в тежките времена, които настанаха за света. Това ми позволи да се почувствам приключенски настроена в момент, в който всичко беше в застой. Исках да създам място, където всеки да се чувства в безопасност и да не бъде съден - място без перфекционизъм и тежки мисли. Място, където да бъдем свободни. Беше красиво пътешествие. Надявам се тази музика да ви донесе радост, да ви вдъхнови и да ви накара да се почувствате уникални, силни и красиви", споделя соул кралицата за сътворяването новата си колекция.
 
С екип от талантливи сътрудници, включително The-Dream, Найл Роджърс, NOVA, NO ID, Рафаел Садик, Майк Дейн, Honey Dijon, Крис Пени, Люк Соломон, Skrillex, Beam, Big Freedia, Грейс Джоунс и Tems, Бионсе "преоткрива музиката", както е описан албумът от The Times of London.

Свързани новини

Кралицата промени правилата

14.05.2024

Бионсе обяви името на новия си албум

15.03.2024

Невиждан успех за Бионсе

21.02.2024

Кралицата пак ни изненада

12.02.2024

Обвиниха Бионсе в кражба

19.12.2023


flash