Търси в сайта...

Бионсе се възражда с RENAISSANCE - чуй целия албум онлайн

Бионсе дава началото на една нова ера на свобода, вдъхновение и артистичност със седмия си студиен албум RENAISSANCE. Колекцията пристига 6 години след появата на аплодирания от критиците проект Lemonade, издаден изненадващо през 2016.
 
Магията на RENAISSANCE е и в извисяващите се вокали на Бионсе - богати, прочувствени, на моменти уязвими и изпълнени със страст, които биват допълнени от запомнящи се, дръзки и емоционални текстове.
 
Издавайки албума без допълнителни визуални елементи, суперзвездната певица дава на феновете си възможността да се потопят в процеса на слушането, наслаждавайки се на всеки миг от скъпоценната продукция. Докато "Break My Soul" - първият сингъл от колекцията - бива представен с минималистично лирик видео, издаването на RENAISSANCE без съпътстващи визуализации е ход, променящ културата и дефиниращ ера на преоткриване.
 
Тя продължи нетрадиционното разпространение с издаването на първото парче от албума в полунощ, в деня на лятното слънцестоене. Колекцията е празник за клубната ера - кулминация на свободата, бягството и екстаза, предразполагащи хората творчески да изразят себе си чрез ритъма.
 
 
"Създаването на този албум ми даде свободата да мечтая и да намеря бягство в тежките времена, които настанаха за света. Това ми позволи да се почувствам приключенски настроена в момент, в който всичко беше в застой. Исках да създам място, където всеки да се чувства в безопасност и да не бъде съден - място без перфекционизъм и тежки мисли. Място, където да бъдем свободни. Беше красиво пътешествие. Надявам се тази музика да ви донесе радост, да ви вдъхнови и да ви накара да се почувствате уникални, силни и красиви", споделя соул кралицата за сътворяването новата си колекция.
 
С екип от талантливи сътрудници, включително The-Dream, Найл Роджърс, NOVA, NO ID, Рафаел Садик, Майк Дейн, Honey Dijon, Крис Пени, Люк Соломон, Skrillex, Beam, Big Freedia, Грейс Джоунс и Tems, Бионсе "преоткрива музиката", както е описан албумът от The Times of London.

Свързани новини

Бионсе обяви името на новия си албум

15.03.2024

Невиждан успех за Бионсе

21.02.2024

Кралицата пак ни изненада

12.02.2024

Обвиниха Бионсе в кражба

19.12.2023

Парчето "Grown Woman" живее втори живот

18.12.2023


flash