Българската песен "Пеперуга" в световен Топ 100

Месец след като песента "Пеперуга" превзе българското лято, клубният вариант постигна световен успех. 
 
Хитът, създаден от Савина и DiMO(BG) влезе в ТОП 100 в класацията на Traxsource - един от най-големите, международни магазини за продажба на музика. Клубната версия на "Пеперуга" не само влиза в Afro House чарта, но и достига до престижното 28-мо място и то в седмицата на своя дебют. В момента парчето е под 94-ти номер, но продължава трайно да присъства в първите 100 на класацията. 
 
Савина и DiMO(BG) правят музикално заклинание в "Пеперуга"
 
Подреждането в Traxsource се извършва на база реализирани продажби в цял свят и е абсолютно обективно. Субективен комплимент обаче получават Савина и DiMO(BG) от редакторите на музикалната платформа, които определят "Пеперуга" като едно от най-горещите нови предложения за лятото на 2022. 
 
"Пеперуга" направи своя дебют на българския музикален пазар в началото на лятото. Създадена от творческия тандем на Савина и DiMO(BG), с уникалния почерк на Алекс Нушев-песента завладява от първо слушане. 
 
 
Видеото на оригиналната версия е с участието на екзотичната Мария Коса, а самата Савина е в ролята на магнетична нимфа, сякаш родена от българска легенда. Сюжетът претворява древния български ритуал "Пеперуга", като под режисурата на Bashmotion историята оживява в модерна приказка.

Свързани новини

Савина и DimoBG с нов проект

12.06.2023

Савина и DiMO(BG) с етно проект

22.06.2022


flash