Роби Уилямс ще пее на Евровизия догодина?

Британският изпълнител Роби Уилямс иска да направи звездно шоу на финала на Евровизия догодина.
 
Обявявайки издаването на новия си албум XXV - колекция от няколко нови песни и най-големите му хитове с нов аранжимент и съпровод на класически оркестър, Роби разкри, че вече се е "предложил" за Евровизия 2023. Финалът на певческото състезание трябва да се проведе в Украйна, след като групата Kalush Orchestra спечели тазгодишната надпревара.
 
Роби Уилямс представи нова версия на "Angels" и обяви кога ще излезе новия му албум
 
Все пак Роби поясни, че той не иска да представлява Обединеното кралство на конкурса, а да направи "шоу на полувремето", подобно на Мадона или Джъстин Тимбърлейк. Бившият член на Take That сподели в интервю, че е огромен фен на Евровизия и много харесва форума.
 
На въпрос защо Великобритания напоследък не може да спечели конкурса, Роби смята, че това не е толкова сложно: "Наистина е просто. Вземете една хубава песен, накарайте някой страхотен певец да я изпълни и ще се справим много добре. Ако нямаме тези две неща, тогава ще бъдем последни.", смята певецът. 
 
Тази година изпълнителят Сам Райдър представи Острова повече от добре, като успя да се класира на първото място във вота на журито, но украинците от Kalush Orchestra спечелиха чрез гласовете на публиката.
 
За последен път Великобритания завоюва първото място през далечната 1997 година, а през 98-ма представителите й остават на втората и третата позиция. След това, до тази година, страната нямаше класиране в топ 3.  

Свързани новини

Сам Райдър с нова песен

29.05.2023

Ново от Сам Райдър

15.05.2023

Поли Генова гостува на Сам Райдър по BBC

06.05.2023

Роби Уилямс скоро пуска нов албум

10.01.2023

Сам Райдър с нов сингъл

04.11.2022


flash