Ето какво се случи с Дженифър Грей след "Мръсни танци" и пластичната хирургия

Актрисата и писателка Дженифър Грей, която стана звезда с кинохита "Мръсни танци" с Патрик Суейзи от 1987 г., скоро издава своите мемоари "Out of the Corner".

Книгата излиза на 3 май, а премиерата е поводът актрисата да даде откровено интервю за сп. Peoplе, в което разказва за живота си под и извън светлината на прожекторите след излизането на "Мръсни танци" преди 35 години.

През 1987 година Дженифър се превърна в тотална звезда с танцовия шедьовър, с участието на покойния актьор Патрик Суейзи. Актьорската й кариера стартира звездно, но възходът й не продължи след това.

Сега 62-годишната Дженифър споделя, че иска да "излезе от ъгъла" - препратка към заглавието на автобиографията й.

В мемоарите си актрисата преразглежда живота си още от дете, от уроците по актьорско майсторство, до интимните си връзки с Матю Бродерик и с Джони Деп, когато е на върха на славата си. Няма как да подмине трагичния инцидент през 1987 година, когато в катастрофа с колата им в Ирландия, управлявана от Бродерик, две жени загиват, а актьорите са ранени. "Няма скрити тайни, това просто беше ужасен инцидент", казва тя.

След това Грей започва романтичната си връзка с Джони Деп, за когото споделя, че е бил супер горещ: "Беше дяволски огън. Бях буквално: "Шегуваш ли се, по дяволите? Никога не бях виждал човек като този. "Бях напълно, напълно компенсирана за глупостите, през които току-що преминах."

Основна тема в книгата е ринопластиката, на която актрисата се подлага и горчиво съжалява след това. Грей си прави не една, а две корекции на носа, които я правят почти неузнаваема. След операциите продуцентите в Холивуд започнат да я отбягват.

"Изхарчих толкова много енергия, опитвайки се да разбера какво съм направила погрешно, и защо бях прогонена от "кралството". Това не е истината. Аз прогоних себе си.", казва днес актрисата. Тя споделя още, че след втората операция, на кинопремиера, актьорът Майкъл Дъглас просто не я разпознал. 

"В очите на света аз вече не бях аз", казва актрисата, която разкрива, че е направила операциите под натиска на своята майка, която през целия й живот я е карала да си коригира носа, за да бъде по-успешна в кариерата си на актриса.  

Дженифър е подготвяна за звездна кариера от дете. Тя е дъщеря на носителя на "Оскар" Джоел Грей ("Кабаре"). "На 16 живеех двоен живот. Училище през деня, а "Студио 54" през нощта. Имаше много наркотици и пиене. През цялото време. Имах по-голямо гадже, излизахме по клубове през нощта. Преобличах се в къщата му и отивах на  училище." Грей е била чест гост в дома на художника Анди Уорхол. 

Нов римейк на "Мръсни танци" 30 години по-късно

За дългоочакваното продължение на "Мръсни танци" Грей е много щастлива, че от няколко години работи заедно с Lionsgate по сценария. Все още обаче не става известно кога ще бъде премиерата.

"В сърцето си знам, че бих искала да дам на феновете и на новата млада публика едно изживяване, което няма как да се повтори, но да има същата основа. "Мръсни танци" бяха приказка с успешна формула, която чрез танца успя да улови енергията и да влезе в главите на хората, за да разбие стереотипите. Днес хората смятат, че тяхната идентичност е ограничена, светът им казва какво са. Но има определени хора, които могат да видят скритите части от теб.", разкрива актрисата, която е и продуцент на продължението на емблематичния танцов филм от 80-те 


Свързани новини

Какво ще направите?

27.03.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash