Нов римейк на "Мръсни танци" 30 години по-късно

Отново е време за култовия филм "Мръсни танци"! Вече се снима продължението на лентата от 80-те, в която се влюбихме в Патрик Суейзи и Дженифър Грей, а пък те помежду си.

В новия филм отново ще участва актрисата Дженифър Грей, която сега е 60-годишна. Тя е и изпълнителен продуцент. Няма как да видим Патрик Суейзи обаче, тъй като той си отиде от рак през 2009 г. 

Филмът, който е продуциран от Lionsgate, ще бъде режисиран от Джонатан Ливайн ("Горещи тела") и Джилиан Борер, а сценарият е поверен на Мики Доутри и Тобиас Яконис, пише btvnovinite.bg. 

Това няма да е първият римейк или продължение на лентата. През 2017 г. излезе телевизионен римейк, а през 2004 г. и киноверсията  "Мръсни танци: Хавански нощи", който обаче не пожъна успех. 

Авторите му обаче уверяват, че този път продукцията е на ниво. "Това ще бъде точно такъв романтичен и носталгичен филм, какъвто феновете очакваха", казва главният изпълнителен директор на Lionsgate.

От студиото не дават допълнителна информация за сюжета на филма или кога феновете ще могат да го гледат в киносалоните.

Култовата песен "(I've Had) The Time Of My Life" от оригиналната лента от 1987 г.  спечели награди "Оскар" и "Златен глобус" за най-добра оригинална песен, а "Мръсни танци" остана завинаги в сърцата на феновете като един от най-добрите танцови филми на всички времена.  


Свързани новини

Дженифър Грей споделя

19.04.2022


flash