Елтън Джон е с Covid-19, отменя концерти

Не му върви на световното турне на Елтън Джон и това си е. 
 
74-годишният великан е болен с Covid-19 и е принуден да отложи два от концертите си в САЩ, по-специално в Далас, щата Тексас. Добрата новина е, че музикалната легенда е с бустерна ваксина и към момента има съвсем леки симптоми на заболяването. Поне според пост на неговия Instagram акаунт. Надяваме се бързо да се възстанови и концертите да продължат без проблеми.
 
Въпросното световно турне Yellow Brick Road вече се сблъска с редица отлагания заради пандемията. Това, че и други световни звезди са съспътствани от подобни проблеми (например Адел), също не е никаква утеха за феновете.
 
 
По план концертите на сър Елтън трябваше да се състоят в Далас днес и вчера. Да, ама не. Ето какво написа музикантът в Instagram: “Винаги е огромно разочарование да отложиш концерти. Съжалявам за всички, за които това предизвиква неудобство, но искам да запазя себе си и екипа си здрави.“ Феновете са посъветвани да запазят билетите си, защото те ще важат за новите дати, които предстои да бъдат обявени. Той се надява да може да направи концертите си в Арканзас този уикенд.
 
 
Както вече споменахме – това е поредна спънка пред турнето. To стартира още през 2018, с идеята, че е прощално и с него музикантът иска да се си каже довиждане с милионите си фенове по света. Предвидени са общо около 300 концерта. Те са постоянно накъсвани и спирани заради световната пандемия, а на всичко отгоре, септември миналата година сър Елтън имаше нужда и от спешна операция на тазобедрената става. След двугодишна пауза, световното турне бе рестарtирано миналата сряда, за да бъде прекъснато отново само седмица по-късно. По план Елтън Джон ще свири в САЩ до април месец и след това се прехвърля в Европа. Дано да няма повече пречки пред световното му турне.
 
Със сълзи в очите Адел отмени концертите си в Лас Вегас
 
Междувременно, миналата сряда Адел бе принудена да отмени концерта си в Лас Вегас, само 24 часа преди началото му.

Свързани новини

Чака ни шоу на Пирамидата

02.12.2022

Най-добрата селeкция #FreshNewMusic

07.10.2022

Бритни Спиърс записа песен с Елтън Джон

26.08.2022

Бритни Спиърс се завръща

09.08.2022

Коледна песен от Ed Sheeran и Elton John

03.12.2021


flash