"Oh My God" на Адел излезе в стилно черно-бяло видео

Британската певица Адел представи видеоклипа на "Oh My God".

Клипът е втората премиера от най-новия ѝ албум "30", който три дни след излизането си през октомври стана най-продаваният албум за 2021-ва. 

Видеоклипът е в черно-бяло, както е решен и пилотният сингъл "Easy On Me". Режисьор на визуализацията е Сам Браун, който стои зад клиповете на много изпълнители, включително и зад видеото на най-популярната песен на певицата "Rolling In the Deep". Горящият стол в кадрите напомня именно за най-големия хит на Адел и очевидно символизира развода на певицата със Саймън Конеки. 

Текстът на "Oh My God" също е своеобразна изповед: "Знам, че е грешно, но искам да се забавлявам", пее тя на сцената, на която в този момент се разиграват различни житейски сцени. Гъвкави танцьори, гимнастички, деца и дори кон участват във видеото. 

Разводът на Адел и новата ера в живота ѝ, включително физическата ѝ трансформация, са основните вдъхновения на песните в "30".

Адел представи официалното видео на "Easy On Mе"

Още при представянето на шестия си студиен албум британката разкри, че се изповядва чрез музиката, а признанията са предназначени за 9-годишния ѝ син Анджело. 


Свързани новини

Лас Вегас ще трябва да почака Адел

29.02.2024

8 години по-късно...

02.02.2024

Адел призна за най-големия си страх

01.02.2024

Адел атакува ново поприще

27.11.2023

Горчиво!

21.11.2023


flash