Търси в сайта...

Изрязаха Chris Noth от финала на "И просто ей така" заради обвиненията в сексуално насилие

Кадри с участието на обвинения в сексуално насилие актьор Chris Noth са изрязани от последния епизод на сериала "И просто ей така", който е продължение на "Сексът и градът", съобщи life.dir.bg. От НВО Макс отказват коментар.
 
 
Финалната серия предстои да бъде излъчена на 3 февруари по НВО Max. Според изданието, в нея е трябвало да се появи актьорът, чийто герой Тузаря почина в първия епизод новата поредица, събрала на снимачната площадка три от най-култовите телевизионни героини. Сценаристите обаче са решили да изрежат сцената с Chris Noth, който беше обвинен в сексуално насилие. Според авторите на шоуто кадрите с него нямат съществено значение за сюжета и затова могат да бъдат премахнати.
 
Той е трябвало да се появи във фантазиите на героинята на Carrie Bradshaw, изиграна от Sarah Jessica Parker, чиято любовна тръпка е Тузаря, докато разпръсва пепелта му от мост в Париж.
 
 
Американският артист Chris Noth беше обвинен в сексуално насилие от поне три жени. Той обаче категорично отрича. След оплакванията той изгуби няколко от договорите, които беше сключил, сред които тези с американските канали CBS и "Universal Television".

Свързани новини

Първият трейлър нa новия "Аватар" е тук

10.05.2022

BAFTA награди най-добрите сериали

09.05.2022

Десетте най-любими драми

29.04.2022

Филмът тръгва по кината до дни

27.04.2022

Глобиха продуцентите на "Rust"

21.04.2022


flash