Търси в сайта...

Chris Noth, известен като Mr. Big, обвинен в сексуални посегателства

Две жени обвиниха в сексуално посегателство звездата от сериала "Сексът и градът" Chris Noth, съобщи The Hollywood Reporter.

Двете жени са се свързали с изданието поотделно и разказали за инцидентите, които са се случили на различни места през 2004 и 2015. Те споделили, че болезнените им спомени се върнали, когато изгледали първите серии от продължението на култовия сериал "И просто така", в който Chris Noth се завръща в ролята си на Mr. Big. 

Двете жени не се познават, пише The Hollywood Reporter, като ги представя с псевдонимите Zoe на 40 години и Lily на 31 години. Историите им са съответно от Лос Анджелис през 2004 и от Ню Йорк през 2015.

Lily, която днес е журналист, написала писмо до редакцията през август. "Не съм сигурна как гледате на тези истории и дали имате контакти с други жертви", написала жената. Lily - тогава 25-годишна, е била сервитьорка във вече затворения нощен клуб No.8 в Ню Йорк през 2015, когато срещнала 60-годишния Noth. Тя споделя, че е била негова фенка, от участието му в сериала "Закон и ред" и, разбира се, от "Сексът и градът". "Бях наистина поразена от вниманието му", казва потърпевшата, която не скрива, че е била поласкана, въпреки че е знаела, че по това време той е женен и има дете. Noth я е поканил на среща, а младата жена приела поканата, въпреки съветите на приятелите си да не го прави. След като прекалила с питиетата, тя отишла в апартамента му, където станало нападението, за което потърпевшата споделя подробности.

Zoe пък се свързала с медията през октомври. Тя работи в шоубизнеса и се страхува от разкриването на самоличността й. "Но, виждайки го да се завръща в ролята си в "Сексът и градът", това предизвика нещо в мен", казва пострадалата. Тя споделя, че е погребала спомена в продължение на много години, но сега е почувствала, че е дошло времето да се опита да оповести публично всъщност кой е той. Тя разказва, че двамата са се срещали няколко пъти, като 40-годишният по това време Noth открито флиртувал с нея. Жената, която тогава е била студентка, посетила дома на актьора в Западен Холивуд, за да му върне книга, когато той я е изнасилил.

THR търси Chris Noth за коментар. Актьорът категорично отрича да е нападал жените: "Обвиненията срещу мен са отправени от хора, които съм срещал преди години, дори десетилетия, и са категорично неверни. Тези истории може да са от преди 30 години или преди 30 дни - "не" винаги означава "не" - това е линия, която не съм прекрачвал. Срещите бяха по взаимно съгласие. Трудно е да не поставим под въпрос момента на излизането на тези истории. Не знам със сигурност защо се появяват сега, но знам това: не съм нападал тези жени.", пише 67-годишният актьор в изявление. 


Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash