Janet Jackson разкрива целия си живот в JANET.

Janet Jackson сподели триминутен трейлър на новия документален филм, който в цели четири часа има намерението да разкрие всички аспекти от живота й.

Лентата е озаглавена JANET JACKSON. и предстои да излезе в две части - на 28 и 29 януари. Става ясно, че певицата работи по филма в продължение на пет години, а премиерата му ще ознаменува 40-та годишнина на едноименния й дебютен албум от 1982. Това не е всичко - очакваме нова музика от Janet, като заедно с документалния филм е планиран да излезе и последният й албум Black Diamond.

В трейлъра виждаме много архивни кадри от ключови моменти от живота на Janet, включително на семейството й, както и на брат й Michael Jackson и смъртта му през 2009. Засяга се темата с обвиненията срещу Michael, дългогодишните спекулации за тайното й раждане през 80-те, за сложните й взаимоотношения с мъжете, както и вътре в семейство Jackson. Разбира се, обсъдено е и скандалното разголване на певицата на финала на Super Bowl през 2004, което само по себе си стана тема на друг документален филм. 
 
 
По повод предстоящото излъчване на четиричасовия документален филм от Lifetime и A&E съобщиха: "JANET. е интимен, честен и нефилтриран поглед към нейната неразказана история. Това ще бъде окончателната история за Janet Jackson. Една от най-продаваните и успешни изпълнителки в историята на музиката, Janet се радва на огромни успехи, преживява невероятна трагедия и претърпява бурен личен живот пред очите на изключителен обществен контрол. Без да остане нищо скрито, JANET. повдига завесата към личността й за първи път и разкрива най-интимните моменти от живота на звездата, заснети някога от камера." 
 
В трейлъра виждаме части от интервютата с Missy Elliott, Mariah Carey, Janelle Monáe, Teyana Taylor, Taylor Perry и др. Междувременно самата Janet също коментира различните аспекти от живота си, признавайки: "Имаше моменти, когато просто не се вписвах." Тя обсъжда връзката с баща си - покойния мениджър на таланти Joe, когото описва като "много строг" и "отговорен за нейния живот и кариера".
 
Документалният филм включва и множество лични кадри, включително на братята й, както и на покойния рапър Тупак Шакур. Певицата казва: "Това е моята история, разказана от мен. Не през очите на някой друг. Това е истината. Гледайте го или не. Харесайте го или го мразете. Това съм аз!".

Свързани новини

Лаптопи капитулират пред Джанет

18.08.2022

Излиза филм за разголването на Janet

02.11.2021

Justin Timberlake с публично извинение

15.02.2021

Janet Jackson - “Made For Now”

17.08.2018

Janet Jackson с клипа към "Dammn Baby"

10.05.2016


flash