Търси в сайта...

Adele показа видеото на "Easy On Me"

Adele се завърна с нов сингъл и видео към него! Носителката на 15 награди Grammy показа част от видеото миналата седмица, a няколко дена по-късно - и официалната обложка, като обяви, че четвъртият й студиен албум 30 ще излезе на 19-ти ноември. Колекцията идва след шестгодишна пауза и е посветена на емоциите, през които е преминала по време на развода й.
 
Adele е готова с 30
 
 
“Със сигурност не бях близо до мястото, на което се надявах да бъда, когато за първи път стартирах работата по този албум преди близо 3 години. Точно обратното. Разчитам на рутина и последователност, за да се чувствам в безопасност. И все пак съзнателно, с желание дори, се хвърлих в лабиринт от абсолютна бъркотия и вътрешни сътресения!", написа Adele в писмо до феновете си, говорейки повече за предстоящото издание.
 
Adele официално потвърди новата си връзка
 
"По пътя научих много истини за себе си. Отървах се от много слоеве, но също така се увих в нови. Открих наистина полезни и здравословни начини на мислене, по които да се ръководя, и имам чувството, че най-накрая отново намерих себе си. Бих стигнала дотам да кажа, че никога през живота си не съм се чувствала по-спокойна. И така, готова съм най-накрая да представя този албум.“
 
30 е първата нова музика, която Аdele представя от 2015 насам, когато с албума 25 постигна невиждани успехи. Вдъхновен от изпитанията, които съдбата ѝ поднася, албумът 30 е преломно преживяване за изпълнителката. По създаването му тя работи с дългогодишните си съмишленици Greg Kurstin, Max Martin, Shellback, Tobias и Jesso Jr, както и някои нови имена като Inflo и Ludwig Göransson.

Свързани новини

Но можеше да е и по-лошо, признава тя

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

BRIT 2022: Победителите!

09.02.2022

Адел отново в родината

03.02.2022


flash