Търси в сайта...

Harry Styles обра поредните награди

Страхотният Harry Styles има още един повод за гордост, след като грабна наградата за "Най-слушана песен" на церемонията Ivor Novello. 
 
Хитът "Adore You" донесе наградата за най-изпълнявана творба на Harry Styles и съавторите му Amy Allen, Tyler Johnson и Kid Harpoon. На церемонията Roland Orzabal и Curt Smith от Tears for Fears бяха почетени заради носители на  изключителна колекция от песни. Дуетът е известен с хитове от 80-те години на миналия век като "Shout" и "Everybody Wants to Rule the World". Очаква се през следващите месеци те да издадат първия си албум от 17 години.
 
Harry Styles с две нови роли в киното
 
Но да се върнем на Harry. Наградата за "влюбена" песен дойде след едно много вълнуващо лято за бившият фронтмен на One Direction, в което той не спираше да показва колко е щастлив с приятелката си Olivia Wilde. Двамата бяха забелязани заедно в Тоскана и щастливите им снимки, заснети от феновете, обиколиха социалните мрежи. Двамата бяха обявени и за "най-стилната двойка", както и за новата любима светска двойка, според феновете. 
 
Harry Styles си хвана секси кака
 
Това е най-дългата връзка на Harry, след слуховете му за страстни отношения с Taylor Swift и Kendall Jenner.

Свързани новини

Хари Стайлс пусна ново видео

14.07.2022

Хари Стайлс с нов рекорд

31.05.2022

Излезе новият албум на Хари Стайлс

25.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

20.05.2022

Хари Стайлс впечатли Coachella

20.04.2022


flash