Harry Styles с две нови роли в киното

Певецът Harry Styles сменя амплоато си на хитов поп изпълнител, за да се включи в две обещаващи кино продукции. Предвид музикалните му успехи с последния му албум "Fine Line" очакваме, че и филмовите му проекти ще бъдат така ярки и запомнящи се. 
 
След първата си роля в голямото кино във филма "Дюнкерк" на режисьора Christopher Nolan, изпълнителят на хита "Watermelon Sugar" отново ще играе. Styles ще бъде главният герой в нова романтична драма, озаглавена "My Policeman" ("Моят Полицай"). Звездата от хитовия сериал "The Crown" Emma Corrin ще му партнира в най-новия проект на стрийминг платформата Amazon Studios. 
 
Лентата е адаптация на едноименната книга на Bethan Roberts от 2012, която разказва за любовен триъгълник и хомосексуална любов през 50-те години на миналия век. Историята във филма обаче ще се развива в края на 90-те години, когато пристигането на възрастния Патрик в дома на Марион (Corrin) и Том (Styles) предизвиква серия от разтърсващи събития.
 
Corrin се прочу с превъплъщението си в Лейди Даяна в четвъртия сезон на сериала "The Crown" на Netflix. Ролята й донесе номинация за "Златен глобус", както и за доста други награди. 
 
Другият интересен проект с участието на Harry Styles е режисьорският филм актрисата Olivia Wilde. Самата тя има второстепенна роля в трилъра ''Don't Worry Darrling". Styles замени Shia LaBeouf в каста, тъй като вторият е известен с буйния си нрав и не се е сработил с екипа, въпреки че официално бе съобщено, че става въпрос за проблеми в графиците. По време на снимките пък стана известно, че Styles и Wilde са станали двойка, така че феновете им следят резултата с още по-голям интерес.

Свързани новини

Хари Стайлс пусна ново видео

14.07.2022

Хари Стайлс с нов рекорд

31.05.2022

Излезе новият албум на Хари Стайлс

25.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

20.05.2022

Хари Стайлс впечатли Coachella

20.04.2022


flash