Поли Генова оглави класацията по излъчване на БГ музика с новия си сингъл "No More"

Преди броени дни Поли Генова напрваи дебюта на новата си песен "No More". В нея изпълнителката разказва собствената си любовна история, а главен участник във видеото към нея е приятелят ѝ Джоузеф, който прави дебют пред камера.
 
 
Снимка на певицата с приятеля й и описание "Just married" (Младоженци) провокира светкавични спекулации, но се оказа, че двойката не е сключила брак, а кадърът е от видеото към сингъла, което показва безгрижните и щури моменти на двама влюбени, пътуващи в неизвестна посока.
 
"Last Night" на Поли Генова стана най-слушаната българска песен в ефира
 
Сингълът е в диско-фънк стил и отговаря на най-новите тенденции от световната музикална сцена. "No More" е създадена от екипа, който стои зад хитовете на Поли "Last Night" и "How We End Up", които покориха родните и чуждестранни класации.
 
 
Автор на музиката е популярният композитор и продуцент naBBoo и R&B и поп изпълнителка Romy Dya, позната на публиката с парчето "So Far Away" в колаборация с David Guetta и Martin Garrix. Режисьор на видеото към "No More" е Павлин Иванов-Bashmotion.
 
Излезе новият албум на Поли Генова
 
"Това е много личен и специален проект за мен. Надявам се историята, която разказваме, да вдъхнови всички да преоткрият свободата си и да напомни да ценим любимите си хора като се радваме на малките моменти с тях", заяви Поли Генова.
 
Изпълнителка на хит на David Guetta пише новата песен на Поли Генова
 
Песента "No More" е само една от многото изненади, които изпълнителката подготвя за първия си самостоятелен концерт на 30 юли в Античния театър в Пловдив. Спектакълът носи символичното име "#1" и с него Поли отбелязва 30 години на сцена. 
 

Свързани новини

Празнична изненада от певицата

21.12.2023

Коледно настроение от Поли Генова

05.12.2023

Шоуто е утре!

15.11.2023

Световният лейбъл работи с нашето момиче

30.10.2023

Взривоопасна комбинация

30.06.2023


flash