Изпълнителка на хит на David Guetta пише новата песен на Поли Генова

Поли Генова се завръща ударно на сцената с парчето "How We End Up", което беше представено предпремиерно в Пловдив в началото на юли. Това е първата песен на Поли Генова след майчинството и пилотен сингъл към албума ѝ Твоя. По него изпълнителката работи в продължение на 2 години и той ще бъде на пазара в края на този месец.
 
 
Музиката на "How We End Up" е дело на naBBoo, с когото Поли си партнира за втори път след колаборацията им по хита "Perfect Love". naBBoo е изключително успешен композитор и музикален продуцент. Член е на журито на наградите "Грами" и е работил със световни звезди като Кайли Миноуг. Текстът на "How We End Up" пък е написан от талантливата изпълнителка Romy Dya, позната на публиката с хита си "So Far Away" заедно с David Guetta и Martin Garrix. Тази, както и всички останали песни от новия албум на Поли, стават част от световния каталог на Warner Music.
 
"Мечтаех точно за такова завръщане! "How We End Up" е изключително силна песен, притежаваща невероятен потенциал не само за българския, но и за глобалния пазар. Създадена е от международен екип от професионалисти, които стоят зад успешни музикални проекти, заемащи челни позиции в европейски и световни класации. Това е моята ракета носител, с която ще покорявам музикалния свят", коментира Поли Генова. 
 
Видеото на "How We End Up" впечатлява с хореография, в която участват повече от 10 танцьори. Сред тях е и Лилия Димитрова, която в края на миналата година беше част от шоуто на Dua Lipa по време на Европейските музикални награди на MTV. Лилия живее в Испания, но използва краткото време, в което е в страната, за да се включи във видеото към "How We End Up". Хореографията е дело на Милен Данков, който работи по клипа заедно с Поли в продължение на месеци. Режисьори на видеото са Евгени Тодоров и Атанас Генов.

Свързани новини

Празнична изненада от певицата

21.12.2023

Коледно настроение от Поли Генова

05.12.2023

Шоуто е утре!

15.11.2023

Световният лейбъл работи с нашето момиче

30.10.2023

Взривоопасна комбинация

30.06.2023


flash