Роди се звезда: майстор-провокаторката Lady Gaga навърши 35 години!

Поп звездата и актриса Lady Gaga отбеляза 35-ия си рожден ден в Рим, където снима нов филм, информира dir.bg.
 
В празничния ден певицата е качила в Инстаграм своя снимка, на която е прегърнала огромна кошница с цветя, изпратена от нейния любим Michael Polansky. "Когато приятелят ти ти изпрати всичките цветя в Рим за рождения ти ден. Обичам те, скъпи. С нетърпение очаквам да бъда с теб и нашите кучета у дома. Това е всичко, от което се нуждая", гласи придружаващият фотографията текст. Lady Gaga и Michael Polansky са заедно от над една година.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 
Само за няколко часа след публикуването ѝ снимката е събрала над 2 милиона харесвания. Сред известните приятели на певицата и актриса, поздравили я по случай рождения й ден, са Yoko Ono, Tony Bennett, Donatella Versace, Elton John. В момента Lady Gaga се намира в Рим за снимките на филма "House of Gucci" с Adam Driver.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 
Stefani Joanne Angelina Germanotta се ражда на 28 март 1986 в Ню Йорк. Когато е на 4 години, Stefani започва да свири на пиано по настояване на майка си. Първото ѝ представление е, когато участва в пиеса в първи клас и сама изработва костюма си - от алуминиево фолио и закачалки. Започва да пише първите си балади на 13-годишна възраст.
 
След гимназията, Stefani е сред 20-те приети студенти в престижен нюйоркски колеж по изкуствата, но там никак не се чувства на място и напуска още след втория семестър. Докато учи в там, някой от нейните съученици създава Facebook групата "Stefani Germanotta, ти никога няма да бъдеш известна". Безкрайно ни се ще да попитаме създателя й как се чувства към днешна дата.
 
 
Освен с ненадмината музикална кариера, Gaga може да се похвали и с няколко роли в киното. Определено най-хитовата лента с нейно участие е филмът от 2018 г. "Роди се звезда", в който Gaga си партнира с Bradley Cooper. След излизането на филма, Lady Gaga става единствената жена, получавала Оскар, Грами, БАФТА и Златен глобус в една и съща година, за участието си в един филм.

Свързани новини

Лейди Гага - новата Харли Куин?

14.06.2022

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

За какво е благодарна Lady Gaga

26.11.2021

Всички се радват за Britney

15.11.2021


flash