Lady Gaga се снима в новия филм на Ridley Scott

Убийство, мистерия, пари и изключителен актьорски състав! Това ни е подготвил легендарният Ridley Scott в новия си филм "House Of Gucci". Снимките текат в Рим в момента, а премиерата е насрочена за ноември тази година.

Кадър от снимачната площадка показа зашеметяващата визия на певицата Lady Gaga, която е в компанията на актьора Adam Driver ("Star Wars" и "Marriage Storry”). Gaga, която вече доказа, че безупречно съчетава музиката с актьорската игра ("Роди се звезда"), се превъплъщава във фаталната Patrizia Reggiani - бившата съпруга на Maurizio Gucci (Driver).

Сюжетът ще се съсредоточи върху истинското престъпление, което се случи в семейство Gucci през 90-те. Историята ще надникне в детайлите около убийството на мултимилионерския наследник на модната империя, който е застрелян от наемен убиец.

 

С много бизнес врагове, от които да избира, полицията първоначално пропуска човека, който е поръчал смъртта на мултимилионера през 1995 - огорчената му бивша съпруга Patrizia Reggiani. Тя е арестувана и през 1998 е осъдена за поръчителството на убийството на бившия си съпруг на 18 години зад решетките. През 2018, на 72-годишна възраст, е освободена от затвора, а събитието отново припомни сензационната история. 

В звездния актьорски състав на филма влизат още Al Pacino, Jared Leto и Jeremy Irons. Лентата е по книгата на Sara Gay Forden - "Къщата на Gucci: Сензационна история за убийството, лудостта, блясъка и алчността“ (The House Of Gucci: A Sensational Story Of Murder, Madness, Glamour And Greed).


Свързани новини

Лейди Гага - новата Харли Куин?

14.06.2022

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

За какво е благодарна Lady Gaga

26.11.2021

Всички се радват за Britney

15.11.2021


flash