Роди се първото вдъхновено от изолацията парче – "Стой си в къщи"

"Стой си в къщи" е заглавието на любовния трак, изстрелян от Папи Ханс за ден, с текст, повлиян от затварянето вкъщи и с видео, в което Дара е главна героиня. 
 
 
"Направих парчето (музика, текст, аранжимент) в рамките на няколко часа, вдъхновен от изолацията, която ме разделя от близките, с които искам да бъда, а не мога. Дара се съгласи да се снима във видеото по Фейстайм. Тя е мой много скъп човек, адски близки приятели сме и дори да живее наблизо до мен. Липсва ми, защото спазваме правилата на СЗО.", признава Папи Ханс.
 
С езика на музиката Константин Трендафилов или Папи Ханс, както е артистичният му псевдоним, играе с простичко послание: всички сме вкъщи, всички се опитваме да вземем възможните мерки за превенция срещу вируса, всички живеем в неочаквано сюрреалистичен свят.
 
"Точно днес любовта може да прилича и на това", казва Дара. Тя е измислила хореографията на танц, който се появява към края на видеото и който вероятно ще заживее собствен живот през нейния канал и този на Папи Ханс в TikTok.

Свързани новини

Папи Ханс възпя изневярата

31.01.2020


flash