Папи Ханс възпя изневярата в "Стига" (видео)

Колоритният Папи Ханс пусна чисто нова песен и обяви, че това е моментът, в който за него започва новата година, пише avtora.com.
 
 
""Стига" излезе току-що. А 2020 започва за мен сега. Благодаря на Бойко Щонов и екипа до него за клипа. Благодаря на всички, които помогнаха този трак и клип да се случат. Благодаря на живота ми, че ме среща с теми, за които искам да пиша и пея. Благодаря на себе си най-вече. Че не спирам. 2020 ще е вълнуваща година, отсега го обещавам", написа той в социалните мрежи.
 
Междувременно, също в социалните мрежи, Константин Трендафилов (както е истинското име на Папи Ханс) се похвали с успех на другото си поприще – рекламния бизнес: "По случайност разбрах, че един от последните проекти, когато бях груп криейтив директор, е спечелил злато на фестивала "Golden Drum". Връх, който досега не е изкачван от българска рекламна агенция в категория "Филм". Сега това постижение ме застига в съвсем друго място. Но това не ми пречи да помня и да благодаря на екипа, който бяхме тогава. Да помниш е важно".

Свързани новини

Роди се първата песен за изолацията

23.03.2020


flash