Михаела Филева и Орлин Павлов с обща песен за филм на Ники Илиев

Орлин Павлов и Михаела Филева записват своята първа съвместна песен, която ще бъде част от саундтрака на филма "Завръщане", съобщава avtora.com. 
 
Написан от Графа специално за най-новия филм на Ники Илиев, сингълът ще бъде представен за първи път по време на специалния плаващ концерт на Орлин Павлов на 28-ми август на Гребната база в Пловдив. По време на концерта в реално време ще бъде заснета финалната сцена на романтичната комедия, а публиката на плаващия концерт ще стане пряк участник и във филма, чиято премиера ще е през октомври.
 
Концертът на Орлин Павлов, както и филмът "Завръщане", са част от програмата на "Пловдив – Европейска столица на културата 2019". Музикалното изживяване ще е напълно безплатно за всички зрители, а на плаващата сцена освен Орлин Павлов и Михаела Филева ще се качат и други български изпълнители – Белослава, Любо Киров, Владимир Ампов-Графа и Бобо. 
 
Концертът и записът на последната сцена от филма е с начален час 20:00 ч., а от 18:00 ч. DJ Stephan Love ще подгрее публиката за концерта на Гребната база в града под тепетата. 

Свързани новини

Орлин Павлов с ново видео

24.07.2020

Михаела Филева e "Родена с късмет"

12.06.2020

Михаела Филева с домашен концерт

10.04.2020

Михаела Филева представи нов сингъл

20.02.2020

Михаела Филева - "Изгубени в Рая"

09.10.2019

Коментари


flash