Орлин Павлов с плаващ концерт на Гребната база в Пловдив

На 28-ми август на Гребната база в Пловдив ще се проведе забележителен плаващ концерт на Орлин Павлов. Това ще бъде първото по рода си събитие на вода в България, което ще разполага със специално изградена за случая сцена от плаващи понтони, съобщава bgmusic.tv. Хората, на които е поверено създаването й, през 2016 бяха в основата на построяването на инсталациите за проекта на Кристо Явашев "Плаващите кейове".
 
На сцената заедно с Орлин Павлов ще се качат някои от любимите български изпълнители – Белослава, Любо Киров, Владимир Ампов-Графа и Бобо.
 
Концертът е част от програмата на "Пловдив – Европейска столица на културата 2019" и ще бъде напълно безплатен за всички, които искат да бъдат част от невероятното изживяване. Публиката на плаващия концерт ще стане пряк участник и във филма "Завръщане", който също е част от програмата за 2019.
 
Докато тече концертът, в реално време ще се заснеме финалната сцена на най-новия филм на Ники Илиев, в който Орлин играе ролята на един от тримата приятели, които се прибират в родния си град Пловдив, за да спасят от разруха къщата от детството на свой приятел. Романтичната комедия е посветена на Пловдив и е за ценностната ни система, за запазените традиции и мотив за всички, които искат да се върнат към корените си.
 
"Този концерт ще е празник на музиката и киното. Ще чуете най-популярните ми песни през годините, песни от албума Още малко, както и специално записано парче за лентата, което се надявам да се превърне в хит, а защо не и в новия химн на Пловдив", споделя Орлин Павлов.

Свързани новини

Музиканти с писмо до властите

05.03.2021

Орлин Павлов с ново видео

24.07.2020

Орлин Павлов и Михаела Филева с дует

18.09.2019

10 000 гледаха Орлин Павлов на вода

29.08.2019

Михаела Филева и Орлин Павлов с дует

21.08.2019


flash