Търси в сайта...

Clean Bandit с нов сингъл "Rockabye" (видео)

Носителите на Grammy Clean Bandit са горди да ни представят силното си ново парче "Rockabye", в което участват звездата Sean Paul и изгряващата британска звезда Anne-Marie. 
 
"Rockabye" показва най-добрата страна на променящите музиката артисти от Clean Bandit. За пореден път, Jack Patterson, Grace Chatto и Luke Patterson ни представят парче със забележителен бийт, типичното поп звучене и заразни струнни мелодии. С кадифения глас на Anne-Marie и слънчевото настроение, което внася Sean Paul, "Rockabye" има потенциала да завладее класациите по света, както и сърцата на феновете, а триото да прескочи още един голям камък в кариерата си.
 
 
Говорейки за колаборацията и видеото към нея, Grace Chatto коментира: "От много време искаме да работим с Sean Paul и най-накрая мечтата ни се сбъдна. Anne-Marie разказва историята с невероятния си глас, който обичаме от първия път, в който го чухме. Запознахме се с гласа й чрез многобройните й концерти с Rudimental през последните две години, и беше толкова хубаво да работим заедно. Jack написа песента с Ina Wrolsden, която написа текста за сина си. Точно това направи песента толкова истинска и емоционална. Както винаги режисирахме сами видеото, а руските ни приятелки Anya и Daria ни помогнаха със снимането. Концепцията за клипа дойде след като се срещнах с италианска танцьорка на пилон, по време на престоя ми във Флореция. Тя е невероятно акробатична и е в центъра на вниманието във видеото. Ролята й е да даде най-доброто от себе си, за да осигури добър живот на детето си, но по пътя открива любовта си към гимнастиката и фантастичния сват, който разкрива пред нея."
 
Това лято Clean Bandit представиха и "Tears", в което участва и победителката от X Factor 2015 Louisa Johnson. Песента има над 65 милиона преслушвания, наскоро оглави радио класациите в Обединеното кралство и още е в топ 5 на най-продаваните сингли за 2016 в Обединеното кралство. Малко след излизането си, "Tears" се изстреля до върха на Shazam Future Hits, а видеото към песента има над 70 милиона преглеждания в официалния им YouTube канал.
 
До момента групата е продала над 13 милиона сингъла и 1,6 милиона албума по целия свят, наградена е с Grammy, номинирана е два пъти за Brit и Billboard Music Awards, веднъж за BBC Music Award, включена е в сингъл на Band Aid 30, делила е сцена с филхармоничния оркестър на BBC Radio 1.
 
Групата в момента е в студио и записва втория си албум, който можем да очакваме през 2017.

Свързани новини

Нов сингъл от Clean Bandit

25.10.2022

#FreshNewMusic през изминалата седмица

25.03.2022

Clean Bandit и Mabel издават "Tick Tock"

24.08.2020

Clean Bandit - “Mama”

26.02.2019

Clean Bandit пуснаха новия си албум

30.11.2018


flash