Clean Bandit представиха клипа към "Tears" (видео)

Четиримата артисти от наградената с Grammy група Clean Bandit ни представят видеото към песента “Tears". Парчето, в което участва и Louisa Johnson, беше обявено от Popjuice за "I Will Survive" на 21 век. 
 
Разпознаваеми заради невероятните си видеа, режисирани от самите тях, Clean Bandit се вдъхновяват от креативния ум на спечелилия две награди Ivor Novello член на групата Jack Patterson. Преплитащо огън, вода и страхотни slow-motion кадри, видеото включва и совата, изиграла емблематичния Hedwig в Harry Potter. 
 
 
Jack коментира: "Винаги сами правим видеата си, и това се превърна в истинско приключение. Специални ефекти липсват, всичко се случва пред камерата. Вплетохме много огън и вода, а участието на Hedwig от Harry Potter прави клипа още по-специален. Огънят във видеото е символ на силата, която човек трябва да намери в себе си, за да се отдалечи от  любим човек."
 
Clean Bandit, които се завърнаха на музикалната сцена със сингъла “Tears" миналия месец, превзеха класациите навсякъде по света. Песента, в която чуваме победителката от X Factor 2015 Louisa Johnson, вече има над 20 милиона преслушвания, беше добавена в Capital Playlist и се върти по радиата в Обединеното кралство, в момента заемайки четвърта позиция в UK Airplay Chart. Освен това, “Tears" не е излизала от топ 5 на iTunes UK и топ 10 на Official Singles Chart последните шест поредни седмици. В Spotify зае 11 позиция в класацията Hot Songs и доминира в класациите на Shazam – на върха е на Future Hits и само една позиция я дели от първото място в цялостната им класация.

Свързани новини

Втори албум на Clean Bandit през 2018

04.12.2017

Clean Bandit - "I Miss You"

30.10.2017

Clean Bandit - "Symphony"

20.03.2017

"Rockabye" на Clean Bandit още на върха

20.12.2016

"Rockabye" на Clean Bandit е най-слушано

05.12.2016

Коментари


flash