Търси в сайта...

The Prodigy се присъединяват към EXIT R:Evolution

EXIT преоткрива себе си тази година не само с музикална програма, но и с оферта за билети 4+1. На всички EXIT фенове по света е дадена възможността да се сдобият със своя билет за петдневния фестивал на много по-ниска цена, именно в периода 26 април – 31 май. Ако закупите четири петдневни билета, EXIT ще ви подари още един билет и пет ваучера за EXIT къмпинга, който е разположен на брега на р. Дунав.
 
Поредната изненада е присъединяването на двукратните хедлайнери The Prodigy, заедно с техния пътуващ спектакъл Warriors Dance. Въпреки че работят по новия си албум, ще представят емблематичния си лайв, комбиниран с други световно известни изпълнители, избрани от самите The Prodigy. Потвърдено е, че EXIT Festival Warriors Dance ще се случи само веднъж през 2013. Цялата крепост ще бъде декорирана като Warriors Dance бойно поле, с арт инсталации и стотици знамена, канещи тълпата да вземе участие. Специални гости ще бъдат DJ Fresh, Feed Me, The Prototypes, Brookes Brothers и новоприсъединилите се Eyesburn и South Central.
 
 
Денс арената също се разраства. Преди няколко дни EXIT гордо обяви присъединяването на Jeff Mills, Mathew Jonson и Gregor Tresher. Комбинирането им с другите артисти на тази сцена Fatboy Slim, Eric Prydz, Dubfire, Seth Troxler, Amé b2b Dixon, Scuba, Kate Boy Pan-Pot и Matador обещава да превърне денс арената в титаничен музикален сблъсък.

Свързани новини

Започна EXIT 2013

10.07.2013

Местят къмпинга на EXIT

28.06.2013

Nile Rodgers открива EXIT 2013

26.06.2013

Ясна е програмата на EXIТ Fusion Stage

13.06.2013

И Nick Cave ще бъде на EXIT

06.06.2013


flash