Faydee гостува на живо в студиото на Radio Fresh!

Faydee е известен австралийски автор и изпълнител, познат най-вече с международния си хит “Habibi (I Need Your Love)” , който има събрани над 200 милиона гледания в YouTube и се нарежда на #66 в класацията US Billboard Hot 100, на #20 в Billboard US Mainstream Top 40, #27 в Billboard US Rhythmic и #26 в UK Singles Chart. 
 
Някои от най-успешните му парчета включват “Laugh Till You Cry”, “Can’t Let Go” и “Love in DUBAI”, колаборация с DJ Sava, която събира над 250 милиона гледания в YouTube и се превръща в европейски и международен хит. През 2016 г. Faydee получава награда за “Best European Artist” от Apple Music Awards и “Best Australian Act“. 
 
Последните му два сингъла са колаборации с Alina Eremia и Raluka в парчето “Enchanté” и с Anonia в песента “Trika Trika“.  
 
А сега международната мегазвезда ще дойде на живо в студиото на хит радиото на България! На 18 ноември, понеделник, в 14:30ч., култовият изпълнител ще дойде на гости при нас, за да представи лично новата си песен с Antonia, подробности за която ще научите лично от него!
 
18 ноември, понеделник, 14:30ч., Faydee на гости в "Абсолютно Fresh!" с DIA в студиото на Radio Fresh!

Свързани новини

Faydee - “Enchanté”

25.09.2019


flash