Faydee в колаборация с Alina Eremia и Raluka в “Enchanté” (видео)

Еклектичен стил, силни вокали и енегричен бийт съпътстват колаборацията между Faydee, Alina Eremia и Raluka в парчето “Enchanté”. Танцувалният трак, който вече е хит в Румъния, е създаден от продуцентите на водещия румънски лейбъл – Global Records. Видеоклипът към песента е режисиран и заснет от Bogdan Daragiu, работил с международните звезди INNA, J Balvin, Yandel, Sherin/ Hussam Habib, а с чувствена и енергична хореография Alina, Raluka и група танцьори напомят на племе от модерни амазонки. 
 
 
Успехът на парчето се дължи не само на предизвикателната мелодия с латино мотиви, но и на забележителната колаборация между Faydee, Alina и Raluka. Австралийският поп изпълнител Faydee е познат най-вече с международния си хит “Habibi (I Need Your Love)”, събрал повече от 200 милиона гледания в YouTube и стигнал до #20 в Billboard US Mainstream Top 40, #27 в Billboard US Rhythmic и #26 в UK Singles Chart. Освен популярните си тракове, сред които са “Laugh Till You Cry”, “Can’t Let Go” и “Love in DUBAI”, Faydee печели “Best European Artist” за 2016 г. на Apple Music Awards и “Best Australian Act 2016”. 
 
В перфектна комбинация влиза изпълнителката и актриса Alina Eremia, чийто сингъл “Poarta-ma” достига до #1 в официалния еърплей чарт на Румъния. До тях се нарежда и един от най-разпознаваемите румънски гласове – този на Raluka, която изпълнява национален и международен хит #1 - “I Like The Trumpet”.

Свързани новини

Faydee гостува на живо в Radio Fresh!

14.11.2019


flash