Радио Fresh! празнува цял месец рожден ден и раздава страхотни подаръци

Любимото радио на модерните хора не изневерява на традицията винаги да предлага fresh изненади на своите слушатели! По случай рождения си ден, медията организира ексклузивна игра със страхотни награди, която събира парти и музика на точното място - в ефира на Радио Fresh! 
 
Всеки ден слушателите ще предлагат любима своя песен на igra@radiofresh.bg (заедно с име, телефон и изрично съгласие да бъде обявен публично, ако спечели), която да се зареди в празничния плей лист. В края на деня, чрез жребий, един от "новите fresh DJ-еи" ще спечели съблазнителна дневна награда. Предложеният от него хит ще даде тон на празничното настроение и ще звучи през час на следващия ден, заедно с пожелание към любимото радио. Имейли без това съдържание няма да участват в жребия!
 
Но като на истинско, нон стоп парти, с това изненадите не спират! По случай рождения ден на Радио Fresh!, освен дневните награди, четирима от fresh слушателите ще получат и четири вълнуващи уикенда за двама в романтична спа дестинация! 
 
Празничната програма продължава повече от месец. Екипът на Радио Fresh! благодари на своите верни слушатели и партньори за дългогодишната подкрепа и партньорство и обещава още по-завладяващи идеи, атрактивни водещи и перфектни музикални мигове! 
 
Радио Fresh! се гордее с най-голямата FB страница в България, с над 322 хиляди активни фена. Програмата е подчинена изцяло на слогана "Винаги хитовете днес" и излъчва професионална селекция от най-добрите световни и български хитове. Fresh сутрините предлагат забавни моменти и дръзки предизвикателства в "Шоуто на Блондинките" с Цвети и Елена; преминават в деня с предаването на Тео Койчинов и навлизат в трафика с "Абсолютно Fresh!", водено от актрисата Рая Белева. Вечерите в Радио Fresh! са особено вълнуващи, тъй като слушателите може да изберат песен и да поздравят с нея любим човек в "Power Reguest" по Fresh!

Свързани новини

DIA стана част от екипа на радио Fresh!

21.05.2019

"Нощта на Блондинките 2019"

27.02.2019

"Оберон Радио Макс" с удвоена аудитория

24.01.2019

Стартират обученията по проект Светулка

21.01.2019

"В час по интелектуална собственост"

26.11.2018

Коментари


flash