Ice Cream гостуват в студиото на Радио Fresh!

Както съобщихме наскоро, Ice Cream се завръщат с нов хит и атрактивен видеоклип. Снимат го само за няколко дни сред необичаен декор: изоставен рудник до Кремиковци, автомобилна писта до София, сред гълъбите и улиците на Рим, в club "Tropics" - Испания, в софийски нощен клуб и круизен кораб в средиземно море.
 
Динамично сменящата се среда е обединена от един общ лайт мотив: ”Без път, даже без посока. Без страх, ходиме напред”. Това е посланието, което фронтменът на групата, Монти, формулира като покана към всички нас да погледнем българската действителност от друг ъгъл, да оценим красивото, което ни заобикаля.
 
Проектът се отличава и с нежното присъствие на новата вокалистка на групата - Мартина, наследила таланта и красотата от своята майка, Джина - едно от легендарните момичета на "Трамвай №5”. "Без страх" е първото видео само с Мартина, след като досегашнния вокал на Ice Cream, Елена, напусна групата. 
 
Повече за проекта ще научите днес в 14ч., когато те ще гостуват във "Fresh следобед"-а на Тео, за да разкажат повече за проекта и да го представят на живо.

Свързани новини

Мая Бабурска гостува на Радио Fresh!

25.01.2017

DJane Helly гостува на Блондинките

03.05.2016

Дамян Попов гостува днес в Радио Fresh!

22.04.2016

Deep Zone Project на гости във Fresh!

10.04.2016

Пламен и Иво гостуват на Fresh!

17.12.2015


flash