Актьорите от "Приятели" и семейството на Матю Пери нарушиха мълчанието си

Два дни след внезапната смърт на Матю Пери, неговите колеги от хитовия телевизионен сериал "Приятели" – Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър, излязоха със съвместно изявление.

"Всички сме толкова съкрушени от загубата на Матю. Бяхме нещо повече от колеги. Ние сме семейство", се казва в изявлението им. "Има толкова много за казване, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да се справим с тази неописуема загуба. С течение на времето ще кажем повече, както и когато сме в състояние. Засега нашите мисли и нашата любов са със семейството на Мати, неговите приятели и всички, които го обичаха по света."

Семейството на Пери също наруши мълчанието след трагичната смърт на звездата: "Сърцето ни е разбито от трагичната загуба на нашия любим син и брат. Матю донесе толкова много радост на света, както като актьор, така и като приятел", казва семейството му в изявление. Те добавят: "Всички вие означавахте толкова много за него и ние оценяваме огромното изливане на любов."

Безжизненото тяло на обичания актьор Матю Пери бе открито в Лос Анджелис в събота, 28 октомври. Официална причина за смъртта все още не е обявена, но се смята, че се е удавил в джакузито, в което е намерен. Аутопсията е завършена, очакват се токсикологични резултати, но това може да отнеме седмици, казва съдебният лекар.


Свързани новини

22 000 паунда за сценарии на два епизода

19.01.2024

Джордж Клуни за Матю Пери

29.12.2023

Шокиращи разкрития за Матю Пери

22.12.2023

Какво показа аутопсията на Матю Пери?

18.12.2023

Зак Ефрон отдаде почит на Матю Пери

14.12.2023


flash