Търси в сайта...

Крис Нот-Тузара за първи път коментира обвиненията в изнасилванe

Американският актьор Крис Нот, който стана световно популярен с ролята си на Тузара в сериала „Сексът и градът“, за пръв път коментира обвиненията в изнасилвания, отправени срещу него.

Актьорът даде интервю пред USA Today. Той заявява, че срещу него не са заведени никакви наказателни дела и че е влизал в сексуални отношения с жени само по взаимно съгласие. Той съжалява, защото е изневерявал на жена си, което й е повлияло разрушително.

В първото си интервю, откакто бе обвинен в сексуални посегателства, Нот твърди, чеизневярата е единственото му прегрешение.

По думите му гражданските дела за сексуално насилиеза много хора са „влак, пълен с пари“.

„Няма да се примиря и да кажа, че всичко е приключило. Това е неприлична история, но просто не е истинска… Аз съм актьор. Имам други неща, които искам да правя творчески. И имам деца, които трябва да издържам. Не мога просто да почивам на лаврите си.“ , казва в интервюто Нот. По думите му хората се страхуват. „Но аз трябва да упорствам, защото все още имам творчески живот“, категоричен е Крис Нот.

Скандалът избухна през декември 2021 г. – седмица след премиерата на сериала „Просто ей така“ - продължение на „Сексът и градът“. Тогавадве жени, които не се познават лично помежду си, съобщихапред Hollywood Reporter, че Нот ги е изнасилил съответно през 2004 и 2015 г.

На фона на обвиненията актьорът беше уволнен от сериала, а героят му „умря“ във втория епизод.  Той бе лишен оттелевизионния проект „The Equalizer“на CBSи изгуби рекламните си договори.

Изрязаха Крис Нот от финала на "И просто ей така" заради обвиненията в сексуално насилие

Към днешна дата 68-годишният Крис Нот е лице на Samuelsohn – компания за костюми по поръчка, която стартира кампания за повишаване на осведомеността относно психичното здраве на мъжете. 

Главният изпълнителен директор на компанията Стивън Грановски обяснява целенасочения избор на Нот за кампанията. Според него „в съвремието просто няма друг герой, който да изглежда по-добре, да се чувства по-добре и да е по-горд да носи костюм, отколкото беше Крис в „Сексът и градът“. А след обвиненията в сексуален тормоз и последствията от тях самият Крис Нот признава, че се грижи за психичното си здраве, като прекарва повече време със семейството си, разхожда се и медитира.

Свързани новини

Сагата продължава

12.07.2024

18 милиона долара загуби

12.07.2024

20 години по-късно

11.07.2024

Джейми Фокс за тежката болест

05.07.2024

Първи кадри от "Гладиатор II"

04.07.2024


flash