Днес е стартът на втория сезон на "И просто ей така"

Актрисата Сара Джесика Паркър за пореден път обува обувките на емблематичната си героиня Кари Брадшоу. Тя отново е необвързана, но вече не толкова млада жена в Ню Йорк, след като съпругът ѝ (Тузара) почина в първия сезон на продължението на култовия сериал от 90-те "Сексът и градът". 
 
Изрязаха Крис Нот от финала на "И просто ей така" заради обвиненията в сексуално насилие
 
"Чувствам се развълнувана от този сезон", сподели актрисата Сара Джесика Паркър. Първата серия ще бъде излъчена по HBO Max тази вечер. "Първият сезон беше тъжен, което е нормално след загуба. Със сигурност ще бъде интересно да се изиграе повторната поява на Кари като необвързана жена в Ню Йорк. Градът вече не е същият, героинята - също.", казва актрисата. 
 
 
Сериалът "Сексът и градът" се излъчва от 1998 до 2004, и е посветен на женското приятелство и любовните връзки на Кари и нейните приятелки Миранда, Шарлот и Саманта. До ден днешен това е един от най-успешните сериали на HBO. В продължението на сериала обаче феновете бяха лишени от култовия образ на Саманта. Сега обаче се очаква тя да се завърне, макар и само за един епизод. 
 
Ким Катрал се завръща в ролята на Саманта в продължението на "Сексът и градът"
 
Актрисата Ким Катрал е част от оригиналния актьорски състав на "Сексът и градът". В първия сезон зрителите видяха Кари да си пише съобщения със Саманта, която е в Лондон. Друг образ от миналото, с когото Кари ще се срещне отново е бившият ѝ годеник Ейдън.
 
Новият сериал "И просто ей така" разказва историите на Кари, Шарлот и Миранда - всички вече на 50 години. Има и три нови героини - Че, Сийма и Ная. Режисьорът, сценарист и продуцент Майкъл Патрик Кинг казва, че целта на втория сезон на сериала е била новите герои да изглеждат добре познати на публиката. 

Свързани новини

Над 200 изпълнителя зад подписката

09.04.2024

Алгоритъмът засега се тества ограничено

03.04.2024

"Хари Потър" се завръща като сериал

27.02.2024

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Обвиниха Бионсе в кражба

19.12.2023


flash