Започнаха снимките на втория сезон на "И просто ей така"

HBO обяви, че изключително успешният, въпреки разногласията, рестарт на "Сексът и градът" - "И просто ей така" е  подновен за втори сезон и снимките вече са започнали в Ню Йорк. 
 
Първият сезон на шоуто проследи завръщането на Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър), Шарлот Йорк (Кристин Дейвис) и Миранда Хобс (Синтия Никсън), в един "постпандемичен" Ню Йорк, доста години по-късно от сериала и от двата игрални филма с участието на актрисите. Всичко беше почти страхотно, защото големият минус на проекта остава липсата на Саманта Джоунс (Ким Катрал) в него. Също така, скандалът около Тузара (Крис Нот) оказа своето негативно влияние върху подновяването на сериала. Сюжетът на "И просто ей така" също не се хареса на мнозина, но продуцентите на шоуто обещават да се поправят във втория сезон. 
 
Крис Нот, известен като Тузаря, обвинен в сексуални посегателства
 
Според официалното съобщение "И просто ей така" е направил най-силния дебют от всички сериали на HBO Max до момента. Това е причината Паркър, Дейвис и Никсън да работят като изпълнителни продуценти заедно със създателя на култовия сериал от 90-те Майкъл Патрик Кинг.
 
"Радвам се и съм развълнуван да разкажа още истории за тези жизнени, смели героини, изиграни от тези могъщи, невероятни актриси", казва Кинг в изявлението си по повод подновяването на сериала. "Факт е, че всички сме развълнувани. И точно така… нашият сексуален живот се завръща!", пише продуцентът. 
 
 
Самата Сара Джесика Паркър също сподели усмихната снимка от снимачната площадка с любимите си колежки в главните роли. Вече са известни и други подробности около втория сезон. Най-важната е, че се завръща още един герой от "Сексът и градът" - Джон Корбет - в образа на Ейдън - симпатичния производител на мебели и гадже на Кари.
 
"Фенове на Ейдън, радвайте се. Втората голяма любов на Кари Брадшоу се завръща!", написа Deadline. 
 
 
Ейдън не се включи в първия сезон. Майкъл Патрик Кинг каза, че никога не е имало план той да присъства тогава, защото сюжетът е бил фокусиран върху скръбта на Кари от внезапната кончина на Тузара. 
 
Това, което също е сигурно е, че героинята Че Диас (Сара Рамирес), която подтикна Миранда да преосмисли своята сексуалност, също се завръща във втория сезон. 
 
Сара Обри, ръководител на отдела за оригинално съдържание на HBO, коментира относно подновения втори сезон на шоуто: "Бяхме възхитени от културната дискусия, която тези герои и техните истории, разположени в свят, който вече познаваме и обичаме толкова много, създадоха отново", каза тя. "Гордеем се с работата, която Майкъл Патрик Кинг и нашите прекрасни сценаристи, продуценти, актьорски състав и екип свършиха, за да пренесат тези истории на екрана. Нямаме търпение феновете да видят какво ще има във втория сезон", се казва още в изявлението.

Свързани новини

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024


flash