Кои са зодиите-предатели

Астрологът и писател Самарпита Яшасвини сподели кои според нея са зодиакалните знаци, чийто представители са най-склонни да се превърнат в предатели. Тези хора просто не се вълнуват особено от чувствата на околните и доверието към тях. Поради това те са и по-склонни да предават, да подвеждат, да удрят с нож в гърба и да се подиграват със слабостите на хората, въпреки че знаят, че така ще им причинят болка или неприятности.
 
 
Овен
Овните не могат да бъдат определени като ненадеждни хора, тъй като те могат да бъдат добри приятели и да оказват подкрепа в трудни моменти, ако е необходимо. Но когато става въпрос за избор между приятел и собствената им персона, представителите на тази зодия задължително избират себе си. Те не разсъждават много, ако решат да нанесат на някого удар в гърба.
 
 
Близнаци
Близнаците са двулични. Те могат да се преструват, че са най-добрите приятели и да правят всичко възможно, за да спечелят доверието. Те принуждават хората около себе си да разкрият своите слаби страни. А след това използват тази информация, когато най-малко може да се очаква. Близнаците са готови без колебание на всякакви подлости, ако това им е изгодно.
 
 
Лъв
Лъвовете са амбициозни, целеустремени, но и много агресивни хора. Те искат най-доброто за себе си и са готови на всичко, за да го постигнат. Даже ако за целта трябва да извършат предателство.
 
 
Стрелец
Стрелците се стараят да бъдат заедно с такива хора, които обичат веселието и приключенията. Но ако нечия компания им омръзне, те с лекота могат да предадат приятеля си или дори цяла група и да се впуснат в търсене на нови „жертви“. За стрелците основната задача е да се наслаждават на живота, без значение с кого. /Риа Новости

Свързани новини

Пет дестинации на 50 км от София

13.05.2021

Трите зодии, които ще ви разбият сърцето

11.05.2021

Музикалният инструмент на всяка зодия

21.04.2021

Искате да сте идеална двойка? Ето как!

16.04.2021

Как зодиите сменят крушка

15.04.2021


flash