Анатолий Иванов гостува в студиото на Fresh!

На гости в студиото на Радио Fresh! днес ще бъде Анатолий Иванов - учител, предприемач, консултант и преводач. Анатолий е създател на проекта YES.
 
Проектът YES - Your English Specialist е български образователен стартъп, целящ да помогне в изграждането и поддръжката на знания и умения свързани с aнглийския език. Тази страница е за хора, искащи да развият, изучават и съответно ползват aнглийски език в живота си чрез материали, продукти и услуги на едно място.
 
"Идеята се зароди в началото на 2017 и отне доста усилия и енергия, за да бъде изготвено всичко, което искахме или ни беше необходимо. Осъзнахме колко изключително голям е проектът и го разделихме на етапи, за да можем да доставим качествено съдържание и истински работещи решения и биха послужили на всеки интересуващ се", разказва Анатолий. 
 
И допълва: "Началният етап стартира през септември 2018. Искаме да предоставим иновативни концепции и идеи свързани с изучаването, упражняването и преживяването на английския език, които да са полезни на лично и професионално ниво. Същевременно бихме искали да повишим продуктивността и досега на други партниращи ни компании, проекти и подкрепяни от нас каузи."
 
Повече за проекта му ще научите в 12:10ч. от разговора му с Тео Койчинов.

Свързани новини

Радио Fresh! празнува рожден ден!

12.05.2021

Прекъсване на сигнала - Русе

02.10.2020

Радио Fresh! с живо студио от морето

17.08.2020

Mega Power Request за рождения ни ден!

07.05.2020

Блондинките - с лайв чат в Instagram

30.03.2020


flash