Търси в сайта...

Игри

Спечели страхотни награди в играта на Неопак и Радио Fresh!

19.07.2021 07:00

Фирма Неопак е основана през 1989 година от група инженери. Специализирани сме в производството на детски плодови сокове с търговска марка “MIKI” и на негазирани изотонични и енергийни напитки с търговска марка... прочети още »

Разтопи Ледените Блондинки и спечели награди от фреш-сок Олимпус!

19.07.2021 07:00

Какво по-освежаващо, какво по-тонизиращо от вкусен студен фреш-сок Олимпус, сутрин и в горещия летен ден!     Включи се в играта на Радио Fresh! и сокове Олимпус - "Ледени Блондинки с леден фреш-сок... прочети още »

Рубрика "Стигаме далече": "София-Пловдив-Бургас" - безопасност, комфорт и по-висока скорост

13.07.2021 07:24

Безопасност, комфорт и по-висока скорост. Това са трите направления, за които се работи при обновяването на ж.п. трасето "София-Пловдив-Бургас" по "Оперативна програма "Транспорт и транспортна... прочети още »

Подобряване на системите за навигация и топохидрографните измервания по р. Дунав

09.07.2021 07:18

Подобряване на системите за навигация и топохидрографните измервания по река Дунав чрез строителство и доставка на хидрографски кораб. За това ни разказа Божидар Янков и ИАППД. Освен дълбочините, ще се измерват и бреговата... прочети още »

FCB: мрежа на годината и рекордни 80 лъва от фестивала Cannes Lions

06.07.2021 18:41

"Историческото представяне на рекламна агенция FCB тази година може да се отдаде на креативните лидери, които са част от нашата глобална мрежа.", каза главният изпълнителен директор на FCB Worldwide - Картър Мъри.... прочети още »

Спечели в "Стигаме далече" - играта на Министерство на транспорта и Радио Fresh!

05.07.2021 07:00

Коя европейска програма финансира големите транспортни проекти в страна? Един въпрос – един отговор. Ние от ОП "Транспорт и транспортна инфраструктура" стигаме далече!   Участвай в нашата... прочети още »

Рубрика "Стигаме далече": VTMIS - по-висока ефективност, дигитализация и развиване на икономиката

29.06.2021 07:08

По-висока ефективност, дигитализация и развиване на икономиката. Това са част от нещата, до които води работата по проекта Териториално разширяване на обхвата и допълване на функциите на Информационната система за управление... прочети още »

Ж.п. трасето "София-Пловдив-Бургас": безопасност, комфорт и по-висока скорост

25.06.2021 07:50

Безопасност, комфорт и по-висока скорост. Това са трите направления, за които се работи при обновяването на ж.п. трасето "София-Пловдив-Бургас" по "Оперативна програма "Транспорт и транспортна... прочети още »

Спечели страхотните eBay награди в играта на Радио Fresh!

22.06.2021 07:00

Супер яхти, комикси и електроника. Часовници-антики, видео игри или просто машина за домашен хляб. Нека ви разходим из най-интересните спирки на онлайн пазаруването в eBay!   Всяка сутрин Блондинките на Радио Fresh!... прочети още »flash