Настъпва важна промяна във Facebook

Meta, компанията зад Facebook, въвежда важна промяна в социалната мрежа. Потребителите ще могат да създават множество лични профили, всеки със собствена уникална емисия с подходящо съдържание, и да превключват лесно между тях.
 
Новата функция е много полезна за хора, които биха искали да разделят различните аспекти от живота си, когато са в социалната мрежа – например хобита, комуникация със семейството или приятели и работни задачи, пише TechNews.bg.
 
В резултат на промяната, потребителите на Facebook, които не са пристрастени към домашните любимци, няма да виждат поредната снимка на сладко котенце, а други, които не се интересуват от технологии, няма да четат статуси като например как се „пачва KDE под FreeBSD”.
 
Потребителите на Facebook ще могат да създават до 4 допълнителни профила в своя акаунт. Те са различни от основния профил, който се създава при първоначалното регистриране във Facebook. Всички потребители имат основен профил и той може да бъде изтрит само заедно с изтриване на Facebook акаунта.
 
Всички профили ще използват една и съща информация за вход. След като влезе в акаунта си, потребителят първо ще бъде отведен до основния си профил и след това може да премине към желания допълнителен профил.
 
Според Facebook, възможността за създаване на множество лични профили вече се разпространява в световен мащаб. Очаква се новата функционалност постепенно да стане достъпна за всички потребители през следващите няколко месеца.

Свързани новини

Алгоритъмът засега се тества ограничено

03.04.2024

Какво се случва с музиката в TikTok?

02.02.2024

Новини от Meta

25.01.2024

Facebook и Instagram стават платени

01.11.2023

Ново във видеоплатформата

20.10.2023


flash