Spotify пуска вграден плеър във Facebook

От този понеделник, 26-ти април, потребителите на Spotify и Facebook в редица държави могат да се възползват от нова функция, която е колаборация между двете приложения – да слушаме музика и подкасти, докато сме във Facebook, без да се налага да се прехвърляме в Spotify. 
 
"Откриването е важно за Spotify. Ето защо подобряваме начина, по който потребителите споделят и се ангажират с песни и епизоди на подкасти, като въвеждаме нов опит за миниплеър, задвижван от социалното откритие - откритие, което позволява на слушателите да се наслаждават на аудио от Spotify директно във Facebook, без да превключват между приложенията", пише в официалното съобщение на компанията.
 
Потребителите с Premium акаунти ще могат да споделят и откриват музика с миниплеър, вграден в техния Facebook, докато хората с безплатни акаунти ще имат някои ограничения в слушането, както и реклами от Spotify. 
 
Това не е първият път, в който двете компании си партнират. През 2019 получихме възможността да споделяме песни от Spotify като 15-секундни отрязъци в сторита. 
 
България не е сред страните, които първи получават функцията, но от Spotify обещават, че в следващите месеци ще отворят новата функция и за още пазари. 

Свързани новини

Spotify обяви любопитни промени

23.11.2021

YouTube с нови промени

17.11.2021

Facebook с ново име

29.10.2021

Spotify с нова функция

03.06.2021

WhatsApp променя правилата

02.03.2021


flash